Φιλικό με Κύδων το Ηράκλειο.Τι συνέβη με Ντιαλό.

Μια  δυνατή φιλική αναμέτρηση ανακοίνωσε το Ηρακλειο, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 27/09, στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" της Αλικαρνασσού, τον Κύδων.

Η ομάδα του Κ.Σδράκα θα έρθει στο Ηρακλειο την Κυριακη, που την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική, εχοντας δώσει θετική άποψη για την εικόνα της, στο τουρνουά "Β.Παδουβάς".

Από εκεί και πέρα, στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" της Αλικαρνασσού θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Ηράκλειο καθώς, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υπάρχει κώλυμα στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Η ανακοίνωση της Ε.Π. της ΕΟΚ: 
"Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΚΟ Χολαργού για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 04/10/15 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου Δύο Αοράκια, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού".

Αλλαγή, όμως, θα υπάρξει και με το ματς της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Έσπερο εκτός έδρας καθώς αντί για τις 17:00 θα διεξαχθεί στις 12:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Έσπερος ΑΟΠΑ – Ηράκλειο ΟΑΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος) της 11/10/2015 αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας".

-Παράλληλα μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχε ενδιαφέρον για απόκτηση ψηλού απο το Ηρακλειο , όμως το υψηλό κασέ, δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής.

Το βάρος έπεσε στον Άλφα Ντιαλό, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν το Παγκράτι από το οποίο αποχώρησε στα μέσα της περσινής σεζόν, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Κομπάντος και φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Όμως κάποια προβλήματα με την κάρτα παραμονής (Alfa Agkimpou Ntiallo Fasengas)  του και κυρίως με το στρατιωτικό του, του έφεραν προβλήματα με την Ελληνική Δικαιοσύνη που δεν έχουν ακόμα εξαλείψει, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μεταβεί στο Βέλγιο η στην Γουΐνέα.

Μάλιστα την ημέρα του δεύτερου φιλικού του Ηράκλειο με το  Ρέθυμνο Cretan Kings στο Ρεθυμνο, ο Ντιαλλο είχε μείνει στα κρατητήρια για παράνομη παραμονή στην χώρα μας!!


Αν ξεκαθαρίσει το θέμα γρήγορα (κυρίως με τον μάνατζερ του που αντιμετωπίζει πρόβλημα) και εκδοθούν μέχρι αρχές Οκτωβρίου τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σ.σ δύσκολο), τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να φορέσει τα "γαλανόλευκα" της ομάδας της "Δουκος Μποφόρ".

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.