Το Δειλινό ευχαριστεί.


Το Α.Ο. Δειλινό μετά το τέλος του 3ου Τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς" νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά αυτές τις 4 ημέρες!

Πρώτα απ' όλα ευχαριστούμε την οικογένεια του Βασίλη για την συνεχή παρουσία της καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά και τους ευχόμαστε να ναι δυνατοί με υγεία για να τον θυμούνται..

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και τον Πρόεδρο της κ. Μαρκάκη Μπάμπη για την βοήθεια στην διοργάνωση του Τουρνουά!

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, Εργοτέλη, Ηράκλειο, Ηρόδοτο, Κύδωνα Χανίων και Ακαδημία Ρεθύμνου για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν, τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων στους οποίους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Σταυρό για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και στο Basketaki.news αλλά και τον Ηράκλειο ΣπορFm για την δημοσιογραφική κάλυψη όλες αυτές τις μέρες!!!!

Ακόμα ευχαριστούμε τους χορηγούς του Τουρνουά, Κρηκάλ, Magazi Club, Klik, Μαγεύματα, K-Tec, Pizza Club, Νέο Κορονέτ, Cosmos Sport, Έπιπλο Χαριτάκης, Καντίνα "Το Μανωλιό", Plan B Design, Marquise 12, Vox Security, Πυρασφάλειες Καμπάκας, Κατασκευές Ανδρουλάκης, Φροντιστήρια Εν Οίκω, Συνεργείο αυτοκινήτων Γρύλλος,  Ασφάλειες Κουτεντάκη Μαρία, The Cleaners, Latte Cafe, Ελαιοχρωματισμοί Αλεβιζάκης!!!!

Τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο έπακρο για το Τουρνουά του Βασίλη μας και κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου...

ΥΓ: Επίσης περαστικά στους άτυχους αθλητές του Τουρνουά Παντελή Μαραγκάκη, Αδάμ Παπαμαστορακη και Γιώργο Αλεξίου και τους ευχομαστε από καρδιάς καλή ανάρρωσή κ καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!

Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.