Εκδήλωση του Ηροδότου για την αθλητική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη αθλητή.


Μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα την αθλητική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη νεαρών αθλητών σε πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών θα πραγματοποιηθεί τη προσεχή Κυριακή στο κλειστό Αλικαρνασσού, από τον Ηρόδοτο και υπο την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Καρατζουλίδη, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα "Αθλητική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη του αθλητή".

Η παρουσίαση θα γίνει στις 04/10/2015, την Κυριακή στις 10:00 πμ στο αθλητικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" με κεντρικό ομιλητή τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Καρατζουλίδη, ιδρυτή της εταιρίας na-system, ο οποίος   με τη πολυετή εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού και στις διεθνείς επαφές του, έχει καταφέρει να προωθήσει πολλούς Έλληνες αθλητές σε πανεπιστήμια της Αμερικής, δίνοντάς τους την ευκαιρία για μια αξιόλογη επαγγελματική αποκατάσταση.


Η na-system δημιουργήθηκε με στόχο να προωθήσει μαθητές/αθλητές που ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα ώστε να διευρύνουν τις δυνατότητες που έχουν στον αθλητικό αλλά και τον εκπαιδευτικό τομέα σε πανεπιστήμια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την δραστηριότητα του κ. Καρατζουλίδη, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση  www.na-system.com  ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 6944 397917.

Ιδιαίτερα μαθήματα 

Τελειόφοιτη φοιτήτρια κλασικής φιλολογίας παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου -λυκείου και αναλαμβάνει το διάβασμα μαθητών δημοτικού .Παρέχεται πλούσιο υποστηρικτικό υλικό .
Προσιτές τιμές
Ηράκλειο Κρήτης.
Τηλ.επικοινωνίας : 6948073202

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.