Κύδων | Το πρόγραμμα φιλικών. Ολοκλήρωσε κατά 80% το ρόστερ..


Με "φουλ" ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Κύδωνα, που ετοιμάζεται να μπει στην β' φάση προετοιμασίας, ξεκινώντας τις ανεπίσημες υποχρεώσεις της, με φιλικά, εντός κι εκτός Κρήτης.Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας, ψάχνει να ολοκληρώσει το ρόστερ.

Οι πρώτες ημέρες για την ομάδα του Κ.Σδρακα, είχαν αρκετό τρέξιμο και δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, ωστόσο η ομάδα μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς φιλικών, αρχής γενομένης ίσως και το Σαββατοκύριακο, με πρώτο αντίπαλο την Ιεράπετρα.

Ο κόουτς Σδρακας , θέλει αρχικά ένα αντίπαλο απο το πρωτάθλημα Κρήτης για πρώτο φιλικό και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, γίνεται προσπάθεια να κλειστεί φιλικό με την ομάδα της Ιεράπετρας.

Οι παίκτες της Χανιώτικης ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν σε αυτό το πρώτο  φιλικό και να αρχίζουν να βρίσκουν μέρα με τη μέρα αγωνιστικό ρυθμό.

Στην συνέχεια οι Χανιώτες θα δώσουν “κολλητά”  δύο φιλικά, με τον Εργοτέλη καθώς αρχικά έχει οριστεί παιχνίδι  Πέμπτη 10/9 (ο κόουτς Σδράκας μας είπε για Τετάρτη 09/09) και Σάββατο 13/09 παιχνίδια με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς θα αντιμετωπίσει ομάδα απο το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής.

Η συνέχεια θα είναι εξίσου δυνατή για τον Κύδων, αφού θα αντιμετωπίσει το Ηράκλειο (επίσης ομάδα Β΄Εθνικής), τον Εργοτέλη (ξανά) και τον Ηρόδοτο στο τουρνουα που διοργανώνει το Δειλινό, στην μνήμη του "Βασίλη Παδουβά".


Παράλληλα γίνονται προσπάθειες ώστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας η ομάδα να ανέβει Αθήνα για ένα τριήμερο, με σκοπό να αντιμετωπίσει ομάδες "διαφορετικού επιπέδου, εκτός Κρήτης", όπως τόνισε στο kritikobasket.gr.

Έτσι, ο κόουτς Σδράκας, μέσα από αυτά τα πολύ δυνατά φιλικά, θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει τα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία οι “κυανόλευκοι” χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες τους, με στόχο να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Αρη Νικαίας εκτός στις 11 Οκτωβρίου.


Ωστόσο η ομάδα του Κώστα Σδράκα, ψάχνει ακόμα κάποια "κομμάτια" για να μπορέσει να ολοκληρώσει το “puzzle” των μεταγραφών, αφού όπως μας δήλωσε,"μέχρι σήμερα εχει ολοκληρωθεί το ρόστερ κατά 80%".

Η Χανιώτικη ομάδα θα ενισχυθεί αρχικά με δυο παιδια φοιτητές, που αναμένονται στην πόλη σύντομα, ενώ ψάχνει ακόμα (χωρίς να βιάζεται) ένα ποιοτικό παίκτη, για να ολοκληρώσει το ρόστερ.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Οπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ομάδα του Κύδων στο facebook, βγήκαν προς διάθεση τοι κάρτες διαρκείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διάρκειας τη ς φετινής σαιζόν του πρωταθλήματος Γ εθνικής του Α.Ο. Κύδων. 
Πληροφορίες στο 6932666277"


Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.