(Video) | Σε "φουλ ρυθμούς" ο Ηρόδοτος, απέκτησε Βερτούδο, έρχεται και ο "ψήλος" την Πέμπτη .


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με την σφραγίδα του Σ.Καρκανάκη οι προπονήσεις στον Ηρόδοτο, ο οποίος θα προσπαθήσει στην νέα του εποχή, σε όλους τους τομείς, να καταστεί ανταγωνιστικός στην Γ΄Εθνική.Βίντεο απο την προπόνηση του Σ.Καρκανάκη που "δεν αστειεύεται", βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του.
Οι Κρητικοί έχουν εντάξει πλήρως στην ομάδα τον  Κ.Βερτούδο, ο οποίος ενσωματώθηκε στο σύνολο του Στέλιου Καρκανάκη  και προπονείται πλέον σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο 29 χρονος "θηριώδης", αθλητής εχει αγωνιστεί σε Μίνωα (στην Γ΄ Εθνική) και Ηράκλειο που αναδείχτηκε στην καλύτερη πεντάδα σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία των παίδων.

Γιος του γνωστού αθλητικού παράγοντα και ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών Βασίλη Βερτούδου, συνέχισε την καριέρα του στο στίβο από τον ΟΦΗ και στον Ολυμπιακό Πειραιά, φορώντας το εθνόσημο από το 2005! Γνωστός και για τις επιδόσεις του στον ακοντισμό, αλλά και την κολύμβηση!

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται συνεχώς σε επαφές για την απόκτηση τριών παικτών εκτός Κρήτης και μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί αυτός που θα "γεμίζει" την ρακέτα του Ηροδότου, ενώ το πλάνο περιέχει ακόμα ένα στην θέση 2-3 και ένα γκαρντ.

Το kritikobasket.gr, βρέθηκε στην Αλικαρνασσό και κατέγραψε την "σκληρή δουλειά", που πραγματοποιεί ο Σ.Καρκανάκης.

Μια προσφορά:


MO club
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Κάθε Τρίτη




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.