Απο την ΑΕΚ, στον Πρωτέα Βούλας ο Ο.Μούτσα...μέσω Ιεράπετρας.


Στο μέλλον του επενδύει ο Πρωτέας Βούλας, καθώς απέκτησε  τον νεαρό, Ορλάντο Μούτσα που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, αφου ήρθε σε συμφωνία με τον  ΑΟ Ιεράπετρα, που συνεχίζει να ενισχύει τις βλέψεις και τις ελπίδες των παικτών του για ένα καλύτερο μπασκετικό μέλλον.
Ο  Ορλάντο Μούτσα, ο οποίος δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Πρωτέα Βούλας  θα ενισχύσει το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, στον οποίο ανέβηκε φέτος.

Η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας αναφέρει:

"Ο Α.Ο. Ιεράπετρα ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική του αθλητή Ορλάντο Μούτσα, στον Πρωτέα Βούλας, με την ομάδα του οποίου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε το μπασκετικό παρόν ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα μας (του οποίου το μέλλον είμαστε σίγουροι ότι θα είναι λαμπρό και σε πολύ υψηλό επίπεδο) στα έμπειρα χέρια του Μάνου Μανουσέλη και των ανθρώπων του συλλόγου του Πρωτέα Βούλας, πιστεύοντας ότι θα είναι το σκαλοπάτι που χρειάζεται για το μεγάλο άλμα. 

Ευχόμαστε κάθε αγωνιστική επιτυχία στο νεαρό αθλητή μας και στη νέα του ομάδα".

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.