Νέα αρχή, για την Ακαδημία Ρεθύμνου.

 

Μια νέα "περιπέτεια", είναι έτοιμη να ξεκινήσει η Ακαδημία Ρεθύμνου, η οποία θα συμμετάσχει, στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ, κάνοντας μια "επανεκκίνηση", με στόχο να ξαναγίνει το ίδιο ανταγωνιστική.Ποιοι έφυγαν ποιοι έμειναν.
Την περασμένη σεζόν, η Ακαδημία Ρεθύμνου, η ομάδα με το χαμηλότερο "μπάτζετ" (μόλις 10.000) είχε καταγράψει μία εξαιρετική πορεία, πάρα την 13η θέση, που κατέκτησε στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου του Νότου, στη Γ' Εθνική.

Βρέθηκε, μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις πολύ κοντά στις θέσεις παραμονής, κατακτώντας 7 φορές το "ροζ φύλλο", ενώ έχασε 12 παιχνίδια στον "πόντο", χωρίς ωστόσο στο τέλος να τα καταφέρει.

Με τη... δύναμη της παρέας, υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα   συνεχίζει  και παρά την...αλλοίωση του 80% του ρόστερ, ελπίζει σε μία εξίσου ανταγωνιστική πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα, διεκδικώντας το καλύτερο.

Κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο (που φέρει αποκλειστικά την σφραγίδα του κόουτς Θεοδωρουλάκη), εκτός από το πολύ κλίμα που δημιουργείται στην ομάδα (κάτι που μας επιβεβαίωσαν οι Κριθινάκης και Μαραγκάκης) και να "δίνει τα πάντα" σε κάθε αγώνα, ώστε όποια ομάδα την νικήσει, θα πρέπει να "έχει φτύσει αίμα".

Η αρχή της υλοποίησης των νέων φιλοδοξιών, λοιπόν, για την Ακαδημίας, ξεκινά την προσεχή Δευτέρα (24/8) η την επόμενη (31/08), εξαρτάται από τις ώρες που θα δοθούν στο "Μ.Μερκούρη", με τους ανθρώπους του συλλόγου να "σηκώνουν τα μανίκια" και να αρχίζουν να εργάζονται σκληρά, ώστε να αποδείξουν πως ό, τι έκαναν πέρυσι, δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαίο.

Το "χτίσιμο" της ομάδας δεν έχει αρχίσει ακόμη, καθώς έφυγαν γι άλλες πολιτείες οι : Ν.Κριθινάκης (Εργοτέλης), Π.Μαραγκάκης (Ηράκλειο), και ο Χρήστος Σταμούλης  που θ αγωνίζεται με την ομάδα "Χαρίλαος Τρικούπης" στο Μεσολόγγι και ο Κωσταντίνου, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Από εκεί και πέρα οι Μπαλάφας, Μαραυγάκης και Νύκταρης, σταμάτησαν το μπάσκετ.

Στην ομάδα παρέμειναν οι Μπελεφάντης, Α.Χρυσουλάκης (αν κι έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις), Α.Νταλλιάνης και ίσως ο Καραπέτσας.

Η ομάδα θα στελεχωθεί από αθλητές από τις γύρω περιοχές και από φοιτητές που θα έρθουν στην πόλη του Ρεθύμνου.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.