Ο Γιώργος Αρναουτάκης, ευχαριστεί.


Μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα του Ηράκλειο μετά από  απο 6 συνεχή χρόνια και 18 συνολικά παρουσίας του  ο πάουερ φόργουορντ Γίώργος Αρναουτάκης,όμως δεν ξέχασε και με ανακοίνωσή του στο kritikobasket.gr, ευχαριστεί όλους αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα τους, δίνοντας ραντεβού στο..μέλλον.
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γιώργου Αρναουτάκη:

"Μετά από 6 συνεχή χρόνια και 18 συνολικά παρουσίας μου στο Ηράκλειο ΟΑΑ αναγκάζομαι λόγω σπουδών να μετακομίσω στην Αθήνα.

Από τις προτάσεις που είχα επέλεξα εκείνη που έδειξε ότι με θέλει περισσότερο και έτσι από την νέα περίοδο θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Απόλλωνα Αθηνών,ενός σωματείου με σοβαρή διοίκηση και στόχους που καλύπτουν τις φιλοδοξίες μου. 

Στα 18 χρόνια της παρουσίας μου στο Ηράκλειο ΟΑΑ γεύτηκα χαρές και λύπες όπως ορίζουν οι νόμοι του αθλητισμού. 

Κρατώ τις χαρές των κατακτήσεων 4 πρωταθλημάτων στα παιδοεφηβικά τις 3 ανόδους (από το τοπικό στην Α2) και διαχειρίζομαι τις λύπες από τις ήττες για να γίνω πιο δυνατός. 

Φεύγοντας θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των κ.κ Λουκαδάκη , Μαρκαντωνάκη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στο τμήμα μπάσκετ. 

Τους εφόρους κ.κ  Χαρωνίτη και Σπυριδάκη που ήταν δίπλα μας συνεχώς. Τους προπονητές μου κ.κ Δημητριάδη , Ράλλη, Τούλη για όσα μου έμαθαν. 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στα πρώτα μου προπονητικά βήματα. 

Εύχομαι για την νέα αγωνιστική περίοδο υγεία για όλο το κόσμο και επίτευξη των στόχων του Ηράκλειο ΟΑΑ και του Απόλλωνα. 

Εις το επανιδείν"! 

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.