Πήρε Τσερκιτσόγλου, ο Εργοτέλης και...τέλος.


Σε άλλη μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης, ο οποίος κατάφερε να υπογράψει και με τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου, που  θα είναι η τελευταία προσθήκη των "κιτρινόμαυρων", ενόψει της νέας σεζόν στη Β' Εθνική και θα παραταχθεί με την ίδια πετυχημένη (περυσινή) συνταγή.


Ο 30χρονος έμπειρος φόργουορντ, αν και είχε διετή συμφωνία με το Ηράκλειο, αποχώρησε γιατί του ζητήθηκε μείωση αποδοχών κάτι που δε δέχτηκε.

Οι δύο πλευρές  αποφάσισαν και συμφώνησαν να αλλάξουν δρόμους  με τον Εργοτέλη να κινείται αποφασιστικά για την απόκτηση του που τελικά πραγματοποιήθηκε, αν και είχε δεχτεί πρόταση απο τον Ηρόδοτο.

Εστι ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου, θα αγωνιστεί σε μια ακόμα ομάδα του νομού Ηρακλείου, καθώς μετά τους ΟΦΗ, Ηρόδοτο και Ηράκλειο, θα συνεχίσει την καριέρα του στον νεοφώτιστο στην Β' Εθνική, Εργοτέλη και θα γίνει ο πρώτος παίκτης που το πετυχαίνει αυτό, ξεπερνώντας τον τωρινό συμπαίκτη του Αλέξη Πετράκη.

Αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή καθώς αλλάζει και ο σχεδιασμός που είχε γίνει για τη νέα σεζόν καθώς πρόθεση του Γιώργου Μακράκη ήταν να αποκτηθεί ένας ψηλός και τώρα θα συνεχίσει με την ίδια περυσινή πετυχημένη συνταγή, δηλαδή με "ημίψηλου" και πολύ δυνατή γραμμή περιφερειακών παικτών.

Οπως είναι γνωστό, τελευταίες ημέρες προπονούνταν με τον Εργοτέλη ο Θάνος Θώδος, ο οποίος όμως δεν έπεισε τον κόουτς Μακράκη κι έτσι η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Μια προσφορά:



MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.