Στον Απόλλωνα Αθηνών ο Γ.Αρναουτάκης.

Στον Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αρναουτάκης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έκανε το μπαμ με την απόκτηση του 31χρονου πάουερ φόργουορντ ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Το kritikobasket.gr,είχε γράψει πρώτο για την αναχώρηση (λόγω σπουδών) του αθλητή του Ηράκλειο (πατήστε εδώ)

Ο αθλητής έχει μεγάλη καριέρα στο Ηράκλειο σε Β’ Εθνική και Α2 και αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία προσδίδοντας ποιότητα στην φροντ λάιν της αθηναϊκής ομάδας.

Έτσι, μετά την παραμονή του βασικού κορμού από την περσινή ομάδα, και τις προσθήκες των Ναούμ Θυμνιού και Στέλιου Κοντούδη, η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή θα παρουσιαστεί πολύ ισχυρή στον 1ο όμιλο της φετινής Γ΄Εθνικής.

Ο 31χρονος (1984), ύψους 2.00 μέτρα, πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε και στην Α2 με το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη, ενώ την περσινή σεζόν στην Β΄Εθνική είχε 4,8 πόντους κατά μέσο όρο σε 20 παιχνίδια, σημειώνοντας συνολικά 96 πόντους, ευστοχώντας σε 7 τρίποντα. 

Ο Γιώργος Αρναουτάκης, αφήνει την Κρήτη λόγω σπουδών, μετά από μια σπουδαία καριέρα στο Ηράκλειο, με το αγαπημένο του "Νο9" στην φανέλα,  και έξι χρόνια αγωνιζόμενος στα κλειστά του Λίντου, η στα Δυο Αοράκια, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του.


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.