ΕΟΚ | Οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και το πρόγραμμα αγώνων 2015-16, για τις Κρητικές ομάδες.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κληρώσεις για τις ομάδες της Κρήτης στα Εθνικά πρωταθλήματα, με το kritikobasket.gr, να σας παρουσιάζει στο νέο GameCenter, συνολικά όλα τα πρωταθλήματα.


Κύπελλο:

Το Ρέθυμνο θα βρει στο δρόμο του τον ΠΑΟΚ στις 7 Οκτωβρίου, ενώ με τον Πανερυθραϊκό κληρώθηκε ο ΟΦΗ που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συμμετάσχει,στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδα που ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου.

Α2 Ανδρών : 

Αν αγωνιστεί και με βάση την κλήρωση, ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Λευκάδας.

Β Εθνική:

-Το Ηράκλειο ξεκινά εντός έδρας την  χρονιά στη Β' Εθνική, αντιμετωπίζοντας στις 4/10 τον Χολαργό στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

-Ο Εργοτέλης από την πλευρά του θα κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία στην έδρα του ιστορικού Παπάγου.

-..Χριστουγεννιάτικο θα έχομε το τοπικό ντέρμπι καθώς στις 13 Δεκεμβρίου, για την 13η αγωνιστική, ο Εργοτέλης υποδέχεται στο Λίντο το Ηράκλειο, ενώ την 26η (στις 10 Απριλίου), θα επαναληφθεί η μάχη στα "Δυο Αοράκια"..

Γ΄Εθνική:

Σύμφωνα με την κλήρωση, ο Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει στην Αλικαρνασσό στην πρεμιέρα τον Πανναξιακό και ο Κύδων θα αντιμετωπίσει τον Άρη Νίκαιας εκτός έδρας στις 11 Οκτωβρίου, ενώ το τοπικό ντέρμπι, θα είναι ..νωρίς νωρίς, καθώς ο Ηρόδοτος υποδέχεται στις 25 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική τον Κύδων, με την ρεβάνς να διεξάγεται την 16η αγωνιστική 7 Φεβρουαρίου στα Χανιά.

Α2 Γυναικών και Κύπελλο.

Χωρίς να ιδρώσει θα ξεκινήσει η νέα χρονιά στην Α2 Γυναικών για τον ΟΑΧ καθώς θα έχει ρεπό στην πρεμιέρα, με τις οι υποχρεώσεις της χανιώτικης ομάδας ξεκινούν στις 18/10 με το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας εκτός έδρας.

Στο Κύπελλο Γυναικών στην Α' Φάση - 1ος Όμιλος την Κυριακή 20 σεπτεμβρίου, ο ΟΑΧ θα αγωνιστεί με τοην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στο κλειστό Κλαδισού κι αν προκριθει , θ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπόρτιγκ-Πανιώνιος.

 GameCenter

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.