Αποχώρησε απο την Κρήτη ο Γεωργούτσος.


Ο 26χρονος αθλητής, που την περασμένη διετία, "έβγαζε" το ψωμί του στην Κρήτη φορώντας τη φανέλα του Ηροδότου αρχικά και του Εργοτέλη στην συνέχεια, συνέβαλε καθοριστικά με την παρουσία του ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος στη ΄Β εθνική για τους Κρητικούς, με αποτέλεσμα να αποτελέσει το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες και αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. 
Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Ο Γεωργούτσος αγωνίζεται στις  θέσεις των ψηλών και με τα αθλητικά του προσόντα καθώς και με την πολύ καλή επαφή που έχει με το καλάθι, είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο τον Άρη Νικαίας που θα βρεθεί ξανά φέτος στη ΄Γ Εθνική.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Νικαιώτες με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γεωργούτσου έχουν ολοκληρώσει πλέον το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών τους, έχουν ελεύθερη ακόμα μία θέση για προσθήκη άνω των 30 και εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα ανακοινωθεί ακόμα μία προσθήκη.

Όσον αφορά την ομάδα του Εργοτέλη, αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να πυροδοτήσει τις βόμβες που έχει στο οπλοστάσιό του, καθώς έχει βρει τον αντικαταστάτη του Γεωργούτσου, ενώ ενισχύει σημαντικά την περιφέρεια..

Στιγμιότυπα από τα κατορθώματα του πρώην παίκτη του Εργοτέλη, φορώντας τα "κιτρινόμαυρα".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.