Το Τμήμα μπασκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί.


Τους χορηγούς και τους ανθρώπους που βοήθησαν την ομάδα ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ. Παράλληλα ευχήθηκε να βρίσκονται και στα επόμενα χρόνια στο πλευρό του Συλλόγου.
Τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ που συνεδρίασαν πρόσφατα, αποφάσισαν, σε πρώτο βαθμό, να είναι θετικά

Αρχικά, να πούμε ότι η ομάδα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ και στην συνέχεια το επόμενο βήμα θα είναι να στελεχωθεί το τμήμα μπάσκετ με το τεχνικό τιμ και τους αθλητές.

Να ξεκαθαρίσουμε οτι  Γιάννης Δανδάλης που συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο ΟΦΗ να παραμείνει ζωντανός κατά την τελευταία διετία , σε συζήτηση που είχαμε μαζί του πρόσφατα, είπε οτι δεν μπορεί άλλο, να σηκώσει τέτοιο βάρος.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας άφησε ανεπηρέαστο και τον ελληνικό αθλητισμό. 

Ήδη αρκετές ομάδες σκέφτονται το κατά πόσο μπορούν ή δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των Εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση   ευχαριστίας:


“Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και η Επιτροπή Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βοήθησαν και αυτή τη χρονιά το σωματείο μας και συγκεκριμένα το τμήμα Μπάσκετ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ξενοδοχείο GALAXY , στην οικογένεια Οικονόμου Γιάννη και Ιπποκράτη, και στο έξοχο προσωπικό του ξενοδοχείου GALAXY για την άψογη εξυπηρέτηση τους καθώς και στην εταιρία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ SECURITY.

Στην ANEK SUPERFAST και στην ΕΚΑΣΚ για τη πολύ σημαντική προσφορά
τους στις μετακινήσεις τις ομάδας μας με τα πλοία της εταιρίας, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, στην εταιρία DELTANET TRAVEL-Βαμιεδάκης Μιχάλης, στην εταιρία ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ- Αθουσάκης Ζαχαρίας, στην εταιρία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. Νερά ZARO’S στην CYTA και στο γυμναστήριο Candia Maris.

Στην εταιρία HAMED ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ, στα Φαρμακεία ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ , στην ΚΑΒΑ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ, στο κατάστημα ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ Έπιπλα-Εξοπλισμοί, στην εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ, στην εταιρία CAD SERVICES ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ , στα COSMOS SPORT, στο Café Μπουμάκης και στην εταιρία ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε.

Στο Τυπογραφείο ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗΣ, στην ΚΑΒΑ ΔΑΝΔΟΥΤΗΣ, στην ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, στα Ζαχαροπλαστεία GALLETTO-Kατσικάκης Άρης,στην ΚΑΒΑ ΔΡΟΣΙΝΑ, και στην Μπουτίκ του ΟΦΗ για την στήριξη τους.

Ακόμα ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο-πιτσαρία GRAND, την Καντίνα ΜΑΝΟΛΙΟ, και το εστιατόριο ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ για τη στήριξη τους όλη τη χρονιά.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς κ. Αντωνακάκη Παναγιώτη, Βερερουδάκη Γιώργο και Κακαβελάκη Κυριάκο , και στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ που στήριξαν την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος και έδιναν δυναμικά το παρών στους αγώνες της αντρικής μας ομάδας καθώς και των ακαδημιών. Ευχαριστούμε επίσης και τους ιατρούς Νικηφόρο Αντώνη και Τολούδη Παράσχο.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. Χατζηπάυλου Αλέξανδρο καθώς και όλους τους ιατρούς που συμμετείχαν στην επέμβαση του αθλητή μας Κιτσούλη Βασίλη, καθώς και το «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ» .

Ευχαριστούμε το κατάστημα παπουτσιών BATA, τις Σαλάτες Οικονομάκης,
την εταιρία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ ,την εταιρία COCOMAT, τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες «ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΩ» Πλατάκης Γιώργος, την εταιρία EXPERTASTE Αφοί Πασπαλάκη, το κατάστημα «ΚΑΛΤΣΟΜΑΝΙΑ» και το CARDIOCARE Καρδιολογική Φροντίδα-Αναγνωστόπουλος Σωτήρης για την προσφορά τους στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΟΦΗ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ALPHA NEWS, MUSIC CLUB 105,8 & τον KISS FM.

Εκ μέρους της Ακαδημίας Μπάσκετ ευχαριστούμε θερμά το ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τη σημαντική του συμβολή στις δράσεις της Ακαδημίας μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας καθώς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Η στήριξη σας ήταν σημαντική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να σας έχουμε και στο μέλλον μαζί μας…”.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.