Γυναικών | Πρωτέας Βούλας...όπως λέμε Κρήτη.

Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί στα τμήματα υποδομής, ο Πρωτέας Βούλας, τα τελευταία δυο χρόνια απέκτησε, μια..δωδεκάδα ταλαντούχες αθλήτριες απ ολη την Ελλάδα, απο τις οποίες οι πέντε είναι από την Κρήτη!!.
Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 




Το σχέδιο του συλλόγου για νεανικό σχήμα και πολλά αξιόλογα ταλέντα που θα ενισχύσουν το σωματείο στα επόμενα χρόνια φαίνεται να πραγματοποιείται.

Στην φετινή μεταγραφική περίοδο,  στην ομάδα της Βούλας έχουν ήδη αποκτηθεί Μπότσι Ε.(1996), Δανδουλάκη Μ. (1998) , Δανδουλάκη Αλ. (2000)  και θα ανακοινωθεί σύντομα και η Καρλάφτη Ζ. (1998), ενώ από πέρυσι αποκτήθηκε η Γεωργία Τσιχλάκη (1999).

Επίσης αποκτήθηκαν οι Βαρβάρα Μυλωνάκη (γκαρντ -φόργουορντ  1999) και Ελευθερία Μαγγίνα (φόργουορντ σέντερ 2000),Καραμπάτσου (2000), Ράτζα (1999),ενώ από πέρυσι αποκτήθηκαν οι αδερφές Μάντυ και Χριστίνα Αναστασοπούλου (1999 και 2002),Χατζηβασιλείου (2000).

Να σημειώσουμε ότι μια ανάσα πριν την ένταξή της στην ομάδα της Βούλας, ήταν και η Εύη Τζουγκράκη, που τελικά προτίμησε την (σαφώς καλύτερη) πρόταση του ΠΑΟΚ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.