Συμφώνησε με Χάροου το Ρέθυμνο.


Την απόκτηση του Ράιαν Χάροου ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, το Ρέθυμνο, με τους Ρεθυμνιώτες να κάνουν κάτοικο της πόλης τους, τον Αμερικανό γκαρντ για ένα χρόνο.
Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 

Ο Χάροου την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, με τη φανέλα των Panthers.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Ράιαν Χάροου, για ένα χρόνο.

Ο Χάροου είναι 24 ετών (γεν. 22/4/1991), κατάγεται από τις Η.Π.Α, έχει ύψος 1.88μ. και αγωνίζεται στη θέση “1“. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στο Walton High School, όπου είχε εξαιρετικές επιδόσεις με 31.4 πόντους μ.ό. 

Για δύο σεζόν έπαιξε στην ομάδα Wildcats του πανεπιστημίου Κεντάκι, με την σεζόν 2013/14 να είναι η καλύτερη του, κατακτώντας το πρωτάθλημα NCAA. Μάλιστα, σε 24 ματς πραγματοποίησε νταμπλ-νταμπλ 18 φορές.

Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, φορώντας την φανέλα των Panthers για δύο χρόνια. Η πρώτη του χρονιά ήταν εξαιρετική, συνοδεύοντας την με πολλές προσωπικές διακρίσεις, όπως η 27η θέση σε εύστοχες προσπάθειες.

 Την περσινή χρονιά έφτασε τους 1000 πόντους σε 54 παιχνίδια, όντας η 2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία. Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν σημειώνοντας πάνω από 20 πόντους σε 16 παιχνίδια, ενώ τα στατιστικά του ήταν εξαιρετικά, έχοντας 18.3 πόντους (50% δίποντα, 40% τρίποντα, 71.7% βολές) 2.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.4 κλεψίματα σε 31.8 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο”.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.