Κύδων | Κράτησε Σδράκα στον πάγκο .


Στην τεχνική ηγεσία του Κύδων παρέμεινε ο Κώστας Σδράκας και τη νέα χρόνια καθώς προπονητής και σύλλογος συμφώνησαν σε όλα, εξαργυρώνοντάς με αυτόν τον τρόπο την άνοδο της Χανιώτικης ομάδας στην Γ΄Εθνική. κατηγορία
Η παραμονή του Τρικαλινού προπονητή στην ομάδα, αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Κύδων,, καθώς η ικανότητά του, η προσωπικότητα και το ήθος του είναι αδιαμφισβήτητα και αποτέλεσαν απαραίτητα συστατικά στη δημιουργία του Κύδων της Γ΄Εθνικής.

Ο Κ.Σδράκας, θα είναι και ο “αρχιπροπονητής” σε όλο το μπασκετικό τμήμα του Κύδωνα, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη που του δείχνει τόσο ο Πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ.Μ.Ξυλάκης,όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό της ομάδας, τα πάντα έχουν "παγωσει" ένεκα των εξελίξεων που συμβαίνουν στην χώρα μας και το πρώτο θέμα που απασχολεί την διοίκηση είναι η ανανέωση της χορηγίας με την ΑΝΕΚ-SUPERFAST.

Αυτό όμως θα γίνει γνωστό μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της εταιρίας, καθώς όπως είναι γνωστό, η κοινοπραξία "ενώθηκε" με την Τράπεζα Πειραιώς και η νέα σύνθεση θ αποφασίσει για το τι "μέλει γενέσθαι".


Εν συνεχεία θα γίνουν κινήσεις για ενίσχυση της ομάδας, σε συνάρτηση πάντα με τις οικονομικές εξελίξεις αν και σε πρώτο πλάνο βρίσκονται παίκτες από την Κρήτη, με κάποιες "φιλολογικές" συζητήσεις να έχουν ήδη γίνει.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.