3on3 beach basket του Εργοτέλη | Για μια ακόμη χρονια με επιτυχία.Ο "Εργο" ευχαριστεί.(Video+foto).


Ο Εργοτέλης για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, 3on3 beash basket, από 25 έως 27 Ιουλίου, στην παραλία της περιοχής της Αμουδάρας Ηρακλείου, στο Ακτί Κοράλι.Ο Εργοτέλης ευχαριστεί τους χορηγούς, οι νικητές του τουρνουά (τριπλό..Σκάνδαλο!!!) και βίντεο του Β.Σταυρακάκη.
Ο Εργοτέλης, ευχαριστεί τους χορηγούς, ΑΝΕΚ-SUPERFAST,τον πολυχώρο GRAND,το Ακτί Κοράλι μπιτς μπαρ, το μεζεδοπολείο "Ρακόμελο", τα Cosmos Sport, την εταιρία PLAYMOBIL , την HYPERSPORTS-WILSON και την εταιρία CLEANERS-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ, για την προσφορά τους στην διοργάνωση.

Χορηγός επικοινωνίας το kritikobasket.gr

Το τουρνουά διοργανώθηκε σε τρεις κατηγορίες, έχοντας μεγάλη συμμετοχή.

Όσον αφορά τους νικητές στην κατηγορία των Ενηλίκων στην πρώτη θέση είχαμε...διπλό Σκάνδαλο με Παντελή Χριστοδούλου, δηλαδή την ομάδα με τα αδέρφια Σκάνδαλοι (Χρήστος και Γιώργος) με τον Παντελή Χριστοδούλου, που στην πορεία έγινε...τριπλό Σκάνδαλο, καθώς προπονητής στην ομάδα που κατέκτησε την πρωτιά, ήταν ο ...πατήρ Νώντας Σκάνδαλος.

Δείτε βίντεο στην σελίδα facebook, του ERGOTELIS BASKETBALL CLUB, όπως το δημοσίευσε ο Βαγγέλης Σταυρακάκης, που βρέθηκε σε μια ακόμα εκδήλωση και κατέγραψε με την κάμερα του , στιγμιότυπα.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Foto:



Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.