Στις 28 Αυγούστου, οι κληρώσεις των Εθνικών κατηγοριών, με 5(;) Κρητικές ομάδες..


Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων θα ξεκινήσει την Παρασκευή (28/8) με την κλήρωση των Εθνικών κατηγοριών, με (πιθανή) συμμετοχή 5 ομάδων από την Κρήτη.Εργοτέλης, Ηράκλειο (Β΄Εθνική), Ηρόδοτος, Κύδων (Γ΄Εθνική), ΟΑΧ (Α2 Γυναικών).
Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του ΟΦΗ.

Όπως γνωστοποίησε η ομοσπονδία μπάσκετ οι κληρώσεις της Α2, Β’ (1ος Όμιλος), Γ’ (1ος & 2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, Α1, Α2 (1ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28/08/2015 και από ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ILISSOS).

Αρχικά η κλήρωση ήταν να διεξαχθεί στις 18/8 αλλά λόγω και των πολιτικών εξελίξεων κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί η διαδικασία για τις 28/8.

Οι κληρώσεις τέλος  της Β’ (2ος Όμιλος), Γ’ (3ος & 4ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Α2 (2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθούν την Δευτέρα 31/08/2015 και από ώρα 13.00 στην αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.