Έξι αθλητές της Ιεράπετρας στο ΤΝΒΑ ΒΑSKETBALL CAMP(photos).


Επέστρεψαν την Κυριακή που μας πέρασε από το Λουτράκι, τα έξι παιδιά της Ιεράπετρας, που πήραν μέρος φέτος στο ΤΝΒΑ BASKETBALL CAMP, δημοφιλέστερος αθλητής ο Γιάννης Πετσαγγουράκης.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944






Η ανακοίνωση του ierapetrabc.gr, αναφέρει

Oι νεαροί αθλητές , πέρασαν μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ, στο πρόγραμμα που σχεδιάζει κάθε χρόνο ο κορυφαίος στις μικρές ηλικίες, Αχιλλέας Δεμέναγας. Τα παιδιά έκαναν πολύ δυνατές προπονήσεις, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς, έκαναν νέους φίλους , γνώρισαν πολλούς προπονητές και "πλούτισαν" μπασκετικά και όχι μόνο.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΣΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (1999) κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο του camp , αφού ψηφίστηκε ομόφωνα από τους προπονητές ως ο δημοφιλέστερος αθλητής, όντας η ψυχή του camp, αφού εκτός το μπασκετικό κομμάτι στο οποίο ήταν άψογος, ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά , μικρά και μεγάλα, βοηθώντας τα όπου χρειαζόταν και δείχνοντας ότι μεγάλος αθλητής σημαίνει πρώτα από όλα, μεγάλος άνθρωπος.

Για την συνολική παρουσία του Γιάννη, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, ο κος Δεμέναγας έδωσε συγχαρητήρια εκτός από τον ίδιο, στους γονείς του και στην ομάδα του, γεγονός που μας καθιστά κι εμάς πολύ περήφανους για το νεαρό αθλητή μας.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ (2001) , κέρδισε στον διαγωνισμό 2πόντων,  ήταν και στους δύο υποψηφιους για το βραβείο του "most hard working player" , ενώ κέρδισε μαζί με τους ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΜΟΥΤΣΑ(2001) και ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ(2001) και το 3χ3 στην ηλικία τους.

Ο ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΜΟΥΤΣΑ(2001) έχασε για ένα σουτ τον τελικό στα τρίποντα, σαφώς επηρεασμένος από ένα διάστρεμμα της προηγούμενης μέρας, το οποίο βέβαια δεν ήταν αρκετό  να τον εμποδίσει να συμμετέχει και να κερδίσει μαζί με τα άλλα δύο παιδιά το 3χ3, ενώ έδειξε το πλούσιο ταλέντο του, όπου πήρε μέρος.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ(2000), πέρασε σε όλους τους τελικούς της ηλικίας του ,  και έχοντας εξαιρετική παρουσία, άφησε άριστες εντυπώσεις σε προπονητές και συμπάικτες.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ (2001) ,εκτός από το χρυσό μετάλλιο του 3χ3, διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα του και τον άψογο χαρακτήρα του,μέσα και έξω από τα παρκέ, δύο πράγματα που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει στο μέλλον.

Τέλος, ο junior μας, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ(2002),πέρασε στον τελικό των ελευθέρων βολών με 4/5, και άφησε τις καλύτερες  εντυπώσεις στους προπονητές, μεταξύ των παιδιών της ηλικίας του.

Αθλητές της Ιεράπετρας, θα δώσουν ραντεβού του χρόνου το καλοκαίρι, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.