Καθολική επιτυχία στο camp του Ηρακλείου.


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό BasketballCamp του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.  που διοργανώθηκε το πενθήμερο 16 με 20 Ιουνίου, στο κλειστό Γυμναστήριο Αλικαρνασσού και στο οποίο συμμετείχαν  συνολικά 105 παιδιά ηλικίας 7-15 ετών.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944







Στο Camp δίδαξαν οι προπονητές  Αρναουτάκης Γιώργος,  Γιαλούση Μαρία,  Μυλωνάκης Γιώργος,  Πάλλης Κων/νος,  Σηφομιχελάκης Μάνος και Στεφανάκης Γιάννης. Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν και οι έφηβοι του Ηρακλείου Ο.Α.Α.

Ο Όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και υποστηρικτές που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. 

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ για την παραχώρηση του κλειστού του γυμναστηρίου, την καντίνα ‘’Μανωλιό’’ για την χορηγία των t-shirts, το Bitter’s καφέ για τη χορηγία των εμφιαλωμένων νερών, τον κ. Δετοράκη για τους επαίνους, τους γονείς κ.κ. Παρασκευαίδη Βαγγέλη και Λιόλιο Ευάγγελο και τέλος τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για τη καθημερινή παρουσία τους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.