Πολύ κοντά στον ΠΑΟ, τα αδέλφια Καλαϊτζάκη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sdna.gr, τα  "τριφύλλι" βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των αδερφών Καλαϊτζάκη από τον Άρη, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από το Ηράκλειο.
Μια προσφορά:

MO club
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη







Δυο ακόμα Κρητικόπουλα μετά τον Αντώνη Κόνιαρη, είναι έτοιμα να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η  ιστοσελίδα  sdna.gr στο ρεπορτάζ της :

Σε συμφωνία με προπονητή έχει έρθει ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση. Επένδυση στο μέλλον με τους αδερφούς Καλαϊτζάκη από τον Άρη.

O γρίφος για την εύρεση προπονητή οδεύει προς τη λύση του τις επόμενες ημέρες για τον Παναθηναϊκό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με το νέο τεχνικό

Μέσα στις επόμενες ώρες, λοιπόν, περιμένουμε την ανακοίνωση της συμφωνίας του Κυπελλούχου Ελλάδος με τον προπονητή και παράλληλα οι «πράσινοι» προχωρούν και στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δουλεύει στο ίδιο μοντέλο με πέρυσι και προσπαθεί να βρει νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Το «τριφύλλι» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των αδερφών Καλαϊτζάκη από τον Άρη, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 1999.


Πηγή: http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league/panathinaikos/article/47346/ekleise-proponiti-kai-paiktes-o-pao/

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.