Και επίσημα Εργο...άνοδος.


Όπως αναμενόταν ο Εργοτέλης κέρδισε την άνοδό του στην Β΄Εθνική κατηγορία, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επικύρωσε τις θέσεις κατάταξης, (ξεχνώντας ωστόσο να αναφέρει τις νικήτριες των αγώνων κατάταξης), εν όψει της αναδιάρθρωση του νέου πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής,με 16 και όχι με 14 ομάδες.

Στον Εργοτέλη, πανηγυρίζουν για αυτην την σπουδαία επιτυχία, καθώς βλέπουν οτι το πλάνο που είχε σχεδιαστεί πριν τέσσερα χρόνια, υλοποιείται και σύντομα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα σαιζόν, που προσφέρει μια ακόμα πρόκληση και εμπειρίες, για τους "κιτρινόμαυρους"

Οπως αναμενόταν , σε αναδιάρθρωση του νέου πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής το οποίο θα γίνει και πάλι σε δύο ομίλους με 16 και όχι με 14 ομάδες προχώρησε την Τετάρτη (27/5) η ΕΟΚ.


Πέραν του Εργοτέλη όμως το εισιτήριο για την Β΄Εθνική τη νέα σεζόν πήραν επίσης οι Προμηθέας Χαλανδρίου, Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Καστοριά και Ιωνικός Ιωνίας. Στην Γ' Εθνική θα βρίσκεται και η ΦΕΑ από την ΕΣΚΑ αλλά και ο Πρωτέας Βούλας από την ΕΣΚΑΝΑ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΔΣ της ΕΟΚ, αποφάσισε ομόφωνα το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 να διεξάγεται με 16 ομάδες ανά όμιλο.  

Στη Β’ Εθνική Ανδρών ανεβαίνουν ο Προμηθέας Χαλανδρίου και ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης στον 1ο Όμιλο και ο ΑΣ Καστοριάς και ο ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας στον 2ο Όμιλο, έχοντας σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τους αγώνες κατάταξης που διεξήχθησαν μετά το πέρας των πρωταθλημάτων.

Τα σωματεία αυτά θα αντικατασταθούν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών για το πρωτάθλημα 2015-16 από τον 3ο της ΕΣΚΑ, τον 2ο της ΕΣΚΑΝΑ, τον 3ο της ΕΚΑΣΘ και τον 4ο της ΕΚΑΣΔΥΜ, αντίστοιχα".


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.