Ηράκλειο | Ευχαριστεί φίλους και χορηγούς.


Ανακοίνωση στο τέλος της χρονιάς εξέδωσε το Ηράκλειο, στην οποία αναφέρει τους αγωνιστικούς της στόχους, ενώ ευχαριστεί ολόψυχα, ολους τους χορηγούς που στήριξαν την δύσκολη αυτή προσπάθεια, αλλα το πιο μεγάλο ευχαριστώ δίνει στον κόσμο της ομάδας και τους χειροκροτεί απο καρδιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλη μία αγωνιστική περίοδος τέλειωσε. Η ομάδα μας εύκολα κρατήθηκε στην Β’ Eθνική κατηγορία , δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε μικρούς αθλητές.

Η όλη πορεία της ομάδας μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας που θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα.

Την ΑΝΕΚ – SUPERFAST και ιδιαίτερα τους κ.κ.ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ  και ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ αλλά και τις κυρίες στην έκδοση εισιτηρίων την ΕΛΕΝΑ την ΟΛΓΑ την ΜΑΡΙΑ την ΡΙΑ αλλά και τον αγαπητό κ. ΓΙΑΝΝΗ και τα πληρώματα των πλοίων που μας ταξίδεψαν την φετινή χρονιά.

Την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων AVIS και ιδιαίτερα τον κ. ΛΑΔΑΚΗ.

Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ΚΑΨΗΣ-ΑΣΤΟΡΙΑ και την κ. ΠΑΤΡΟΝΙΚΟΛΑ την ξενοδοχειακή μονάδα ΣΟΦΙΑ και τον κ. ΓΙΑΟΥΡΤΑ, την ξενοδοχειακή μονάδα MARIN και τους κ.κ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗ και ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ.

Τις επιχειρήσεις εστίασης ΒΡΑΚΑΣ,  ΑΓΟΡΑ , DONALT,  ΚουΤουΡου και NEWS CAFÉ.

Τους μεγάλους μας χορηγούς, την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΔΑ, τα οπτικά ΜΑΡΚΑΚΗ, τα καταστήματα ορθοπεδικών ειδών ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ, τις επιχειρήσεις ΔΑΝΔΟΥΤΗ, την επιχείρηση οικοδομικών υλικών ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ, την εταιρεία στοιχημάτων VERUSBET, το ΤΕΝΝΙΣCLUB και ειδικά τους κ.κ. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ και ΠΑΣΠΑΡΑΚΗ και την εταιρεία InkCenter.

Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των ιατρών μας η χρονιά δεν θα τελείωνε. Ευχαριστούμε τον καθηγητή κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, τους ορθοπεδικούς κ.κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ και ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗ , τον καρδιολόγο κ. ΛΙΟΠΥΡΑΚΗ, την παθολόγο κ. ΤΡΟΥΛΑΚΗ και τον φυσιοθεραπευτή κ. ΖΑΒΟΥΡΙΑΝΟ.

Ευχαριστούμε και όλους τους μικρούς χορηγούς μας που μας συνόδευσαν την φετινή χρονιά.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμαστε στην αγαστή συνεργασία με το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο κ. ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, τον οποίο ευχαριστούμε όπως επίσης ευχαριστούμε την ΕΚΑΣΚ και τον πρόεδρο της κ. ΜΑΡΚΑΚΗ που οπότε τον χρειαστήκαμε ήταν παρών.

Τέλος αφήσαμε το πιο μεγάλο μας ευχαριστώ για τον κόσμο μας, που και στις καλές  μα και στις δύσκολες στιγμές μας ήταν εκεί και με το χειροκρότημα του μας στήριξε και φέτος.

Για σας λοιπόν φίλοι μας το τελευταίο μας ζεστό από καρδιάς χειροκρότημα για φέτος.    

Η επιτροπή Μπάσκετ του 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.