29ο Πανελλήνιο Νεανίδων | Ήττα στις λεπτομέρειες για το Αρκάδι.


Την πρώτη του ήττα στο Πανελλήνιο Νεανίδων γνώρισε το Αρκάδι,το οποίο ηττήθηκε από τον Αθηναϊκό με 55-62 για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης, αν και το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά στις λεπτομέρειες αναδείχθηκε νικητής ο Αθηναϊκός.

Τα κορίτσια του κόουτς Πλευράκη έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να αναδειχθούν νικήτριες, αλλά "λύγισαν" στο τρίτο  δεκάλεπτο, όπου βρέθηκαν με διψήφια διαφορά πίσω στο σκορ (37-48) και αποδείχτηκε το πιο καθοριστικό. 

Στην τελευταία περίοδο προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε, με τον Αθηναϊκό να κατακτά τη νίκη.

Από το Αρκάδι κορυφαία ήταν η Μπότσι, ενώ απο τον Αθηναϊκό ξεχώρισε και πάλι η Χριστινάκη. 

Πλέον, η υπόθεση 1η θέσης έχει περιπλεχθεί, αφού το Αρκάδι για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο θα πρέπει να κερδίσει τον Πρωτέα Βούλας  (01/05 στις 15:00 με 12 πόντους διαφορά αύριο. 

Διαφορετικά, με απλή νίκη θα πάρει το ασημένιο μετάλλιο, ενώ αν ηττηθεί θα ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Όλα αυτά τα σενάρια με την προϋπόθεση ότι θα επιβληθεί των Τιτάνων Δράμας την τελευταία αγωνιστική.

Αρκάδι-Αθηναϊκός   55-62
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
Δεκάλεπτα: 14-15, 30-34 (ημίχ.), 37-48, 55-62

Αρκάδι Ρεθύμνου (Πλευράκης): Μπότσι 22(1), Τζουγκράκη 4, Καούκη 6(1), Λίτσι 8(2), Δημήτρη 5(1), Λελεδάκη, Ρήγα, Περάκη 8, Μούκα 2. 
Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Βασιλάκη, Σιδεράκη 2, Τραγούλια, Σταμάτη 8, Τσουκαλά, Χριστινάκη 32, Νάου 2, Καραμπάτσα 7(1), Χριστοφόρου, Νίξινα 11, Καντέλη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.