Το Ηράκλειο συγχαίρει.


Με ανακοίνωση του, το Δ.Σ. του ομίλου της Δουκός Μποφόρ, συγχαίρει ολες τις Κρητικιές ομάδες για τις επιτυχίες τους να προκριθούν στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων  πρωταθλημάτων, ενω συγχαίρει και τον πρώην αθλητή Γιώργο Καλαϊτζάκη, για την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα παίδων.  

Η ανακοίνωση του Ομίλου:


"Το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συγχαίρει την ομάδα παίδων  του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, την ομάδα κορασίδων του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και την ομάδα νεανίδων του ΑΡΚΑΔΙΟΥ για την πρόκριση τους στην τελική φάση των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Με την ομάδα Εφήβων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. να συμμετέχει στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η Κρήτη εκπροσωπείται και στις 4 κατηγορίες πανελληνίων πρωταθλημάτων, πράγμα που δείχνει περίτρανα την σπουδαία δουλειά που γίνεται στις υποδομές των Κρητικών ομάδων.

Τέλος το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συγχαίρει τον παλιό αθλητή του ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ για την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα παίδων".  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.