Ήττα στην Πεύκη για την Ακαδημία.


Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες της η Ακαδημία που ηττήθηκε στην Πεύκη απο στην τοπική ομάδα με 79-63, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη διεκδικούσε με αξιώσεις την νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν απο την αρχή ένα μικρό προβάδισμα.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι που μάχονται για την σωτηρία τους και παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής με την νίκη τους αυτή ,κατάφεραν στο τέλος να διευρύνουν την διαφορά και να κατακτήσουν την νίκη.

Μπαλάφας, Μαραγκάκης   και Νύκταρης οι κορυφαίοι Ρεθυμνιώτες.

Η Ακαδημία θα αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της απο την κατηγορία στο επόμενο τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Σπόρτιγκ.

Πεύκη - Ακαδημία Ρεθύμνου  79-63
Δεκάλεπτα :13-14, 39-25 (ημίχ.), 58-49, 79-63
Διαιτητές: Χουγιάζος-Παπαδημητρόπουλος

ΠΕΥΚΗ (Θάνος): Δρικόγιας 2, Δρακόπουλος 6 (1), Βιδάλης 8 (2), Γαπκιάδης 22 (3), Νικολαϊδης, Κοκκινάκης, Κεράτσας 1, Μπάρμπαρής 8, Εμίρης 14 (3), Ματαλιωτάκης 4, Κουκάκης 14 (2).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Θεοδωρουλάκης): Σκέμπης, Μαραυγάκης, Νύκταρης 13, Μαραγκάκης 14 (2),  Νταλιάνης 3 (1), Μπαλάφας 14 (2), Μπελεφάντης 2, Δουλγεράκης 8.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.