29ο Πανελλήνιο Νεανίδων | Διπλασίασε τις επιτυχίες του το Αρκάδι .


Άνετη νίκη σημείωσε σήμερα το Αρκάδι,  για την δεύτερη μέρα  στο Πανελλήνιο Νεανίδων, που διεξάγεται στην Κοζάνη καθώς επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 73-66, πατώντας το γκάζι απο την 2η περίοδο. Πλευράκης: "Κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι".Πηγη φώτο : "Χρήστος Τσαρτσιανίδης (www.top-sport.gr) .

Συναντώντας δυσκολίες μόνο στην πρώτη περίοδο, τα "μωρά" του κόουτς Πλευράκη, έδειξαν τα δόντια τους, στον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με το ευρύ 73-66 και διπλασίασε τις επιτυχίες του, στο 29ο Πανελλήνιο Νεανίδων που διεξάγεται στην Κοζάνη και συνεχίζει με την ψυχολογία του στα ύψη , για το αυριανό ντέρμπι με τον Αθηναϊκό.

Οι Ρεθυμνιώτισσες που έκαναn το χρέος τους, απέναντι σ ένα ένα από τα αουτσάιντερ, ξεκίνησαν αρχικά μουδιασμένα.

Στην συνέχεια όμως, βελτιώνοντας την αμυντική της λειτουργία και ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις επιθέσεις της, ξέφυγε στο σκορ, που το διεύρυνε ως το τέλος.

Οι Χανιώτισσες, Ευη Τζουγκράκη και Καούκη, ήταν οι πρώτες μεταξύ ίσων, σημειώνοντας τους περισσότερους πόντους, με την πρώτη να γίνεται η πρωταγωνίστρια του ματς.

Αυριο (Πέμπτη 30 Απριλίου) στις  18.00, το Αρκάδι , αντιμετωπίζει σ ένα κομβικό για τα μετάλλια ματς τον  Αθηναϊκό.

ΟΚΑ Αρκάδι Ρ. - ΠΑΣ Γιάννινα  76-33
Δεκάλεπτα: 13-13, 36-17 (ημίχ.), 50-27, 76-33
Διαιτητές: Παπανικολάου-Τσιρόγλου

Αρκάδι Ρεθύμνου (Πλευράκης): Μπότσι  9, Τζουγκράκη 17(3), Παναρετάκη 5(1), Καούκη 12(2), Μπάκα, Μιχελιδάκη, Μούκα 3(1), Λίτσι 2, Δημήτρη 11(2), Λελεδάκη 4, Ρήγα 5(1), Περάκη 8. 
ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Βασαγιώργη, Σταύρου, Παπαδιαμάντη 6, Βαλέκα, Γκαρανάτση, Παπαδοπούλου 12, Γιωτίτσα 10(2), Ζέρβα 5, Τασιούλα.

Πλευράκης: «Κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των νικητριών Κώστας Πλευράκης, δήλωσε: «Μπήκαμε λίγο χαλαρά μετά την χθεσινή υπερπροσπάθεια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Βελτιωθήκαμε μετά την δεύτερη περίοδο και πετύχαμε τελικά μια άνετη νίκη. Προχωράμε κοιτάζοντας μόνο το αυριανό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα Γιάννινα για την προσπάθειά τους».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.