Λόγω Σχολικών, δεν ανεβαίνει στην Αθήνα ο Ηρόδοτος για το ματς με Κρόνο Αγίου Δημητρίου.


Ο Ηρόδοτος δεν θα ανέβει την Κυριακή στην Αθήνα να αγωνιστεί την Κυριακή στο νέο  Αγ. Δημητρίου με τον πρωταθλητή Κρόνο . Αιτια οτι αρκετες αθλήτριες αναχωρούν την δευτερα 30 Μαρτίου για το πανελλήνιο σχολικό στην Λάρνακα

Η ομάδα της Αλικαρνασσού, έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό αλλά υπήρξε πάντα αξιοπρεπής και πρέπει να τονιστεί η εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε όλη την χρονιά σε όλα τα σωματεία . 

Η συγκυρία όμως δεν βοηθά την ομάδα να αγωνιστεί την Κυριακή αφού την επομένη το πρωί αναχωρεί σημαντικό τμήμα των αθλητριών για το πανελλήνιο σχολικό στην Λάρνακα και οι υποχρεώσεις εκεί είναι εξίσου σημαντικές για τα κορίτσια . 

Προκειμένου να μεταβεί λοιπόν ο Ηρόδοτος αποδεκατισμένος απέναντι στον μαθηματικό πρωταθλητή και να υποβληθεί σε ένα σημαντικό έξοδο αποφασίστηκε από την διοίκηση να μην μεταβούν αθλήτριες και προπονητής και να σταλεί σχετικό έγγραφο απόσυρσης στην ΕΟΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα . 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.