Νίκη στο παρκέ για τους παμπαίδες του Δειλινού 1.


Το Δειλινό 1, επικράτησε στην Αλικαρνασσό του Εργοτέλη με 47-28, αλλα κατέβηκε με εννιά παίκτες στο παρκέ, κάτι που δεν επιτρέπεται, όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ (θέλει 10), με αποτέλεσμα οι διαιτητές (ορθώς), να καταγράψουν το γεγονός και πλέον υπόκειται στην δικαιοδοσία της Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ, να αποφασίσει για το μέλλον του αγώνα αυτού.

Σύμφωνα με την Ειδική προκήρυξη των Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΕΚΑΣΚ, και το άρθρο 6, παράγραφος 3 αναφέρει οτι:

"Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώσει τουλάχιστον 10 αθλητές ή αθλήτριες σε κάθε αγώνα. Σε περίπτωση που ομάδα  δηλώσει λιγότερους από 10, η Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ με απόφαση της  στο τρίτο αγώνα (κατ’ εξακολούθηση) θα την αποβάλει από το Τουρνουά".


Για την ιστορία το φύλλο αγώνα:


ΔΕΙΛΙΝΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 47-28


ΔΕΙΛΙΝΟ(ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ) ΚΑΡΓΙΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ 4, ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ , ΧΑΤΖΑΚΗΣ 8, ΜΠΟΥΡΜΟΥΔΑΚΗΣ 4, ΧΕΡΣΟΝΙΩΤΑΚΗΣ Β., ΧΕΡΣΟΝΙΩΤΑΚΗΣ Π. 22, ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ 3, ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ , ΣΑΚΑΛΙΑΣ 6.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Β. 6, ΦΑΚΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 3(1), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ, ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ 2, ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ 4, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Γ. , ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ 9, ΚΟΥΚΙΑΔΑΚΗΣ 4.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.