Μπαράζ παίδων | Το Ακρωτήρι στο final four.Ποια ζευγάρια προέκυψαν.


Στην μεγάλη μάχη, μεταξύ των δυο πρωταθλητών παίδων στην Β΄κατηγορία, που του χρόνου θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία, το Ακρωτήρι επικράτησε δίκαια του Σητειακού, στον αγώνα μπαράζ με 80-51, στο ουδέτερο του Λίντο, που του δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην τελική φάση των παίδων (final four).Τα ζευγάρια της τελικής φάσης.

Το Χανιώτικο συγκρότημα μπήκε δυνατά και με όπλο την ευστοχία, κατάφερα και πήραν διαφορά 17 πόντων στο πρώτο μέρος (36-19).

ΟΙ Σητειακοί, στο τρίτο δεκάλεπτο έκανα την αντεπίθεση τους και κατάφεραν με επι μέρους σκορ 17-21, να μειώσουν την διαφορά, ωστόσο αυτο δεν έφτανε, καθώς οι νικητες πάτησαν το πόδι στο γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επι μέρους σκορ 17-11, πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη με 80-51.

Έτσι μ αυτην νίκη, η ομάδα του Αθανασίου Αζά εξασφάλισε για μια ακόμη χρονιά (καθώς το είχε καταφέρει και παλιότερα όταν υπήρχε το ίδιο σύστημα που επανήλθε φέτος), την είσοδό της στο final four και θα διεκδικήσει με τις πιθανότητές που της αναλογούν τον Παγκρήτιο τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν One Man Show, με τον Ανέστη του Ακρωτηρίου να σημειώνει 50 !!πόντους ευστοχώντας σε δυο τρίποντα.

Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Κουπατσιάρη, πέτυχε ένα "μικρό θαύμα", οντας ομάδα της περιφέρειας, κατέκτησε την πρώτη θέση που αποτελεί επίτευγμα και της συνέχειας της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Σητεία.

Τώρα σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος παίδων ΕΚΑΣΚ, και το άρθρο 4, για την β΄φάση που αναφέρει : 

" Β. ΦΑΣΗ
Στη φάση αυτή προκρίνονται οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της Α’ κατηγορίας (Α1, Α2, Α3) και η νικήτρια ομάδα από τον αγώνα μπαράζ της Β’ κατηγορίας (Β1).

Οι 4 αυτές ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους σε Final four, σε ημερομηνίες και γήπεδο που θα οριστούν από την Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ ως έξης:

Α1 - Β1 (1) και A2 – A3 (2)

Οι ηττημένοι (1) – (2) θα συναντηθούν στο μικρό Τελικό και οι νικητές (1) – (2) στο μεγάλο Τελικό".

Που σημαίνει οτι τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι:

Εργοτέλης-Ακρωτήρι
Ηράκλειο-Ρεθυμνο BC

Μικρός Τελικός :
Ηττημένοι (1) – (2)

Μεγάλος Τελικός :
Νικητές (1) – (2)

Το φύλλο αγώνα του μπαράζ:

Κλειστό Λίντο  14/02/15:

Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο.  ΤΕΛΙΚΟ :80-51
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 19-11, 36-19 (ΗΜΙΧ), 53-40, 80-51.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ-ΠΙΠΛΙΟΣ


ΑΚΡΩΤΗΡΙ (ΑΖΑΣ) : ΝΕΟΝΑΚΗΣ, ΜΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΦΑΣΑΡΑΚΗΣ, ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ 6, ΤΖΑΝΑΚΗΣ 9 (1), ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ, ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ 6, ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ 4, ΑΝΕΣΤΗΣ 50(2), ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΡΙΔΑΚΗΣ 5.
ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ (ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ) : ΑΪΛΑΜΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 2, ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΡΑΔΑΚΗΣ 8(2), ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ 4, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 13, ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ 1, ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ 15, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ 8.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.