ΟΦΗ | Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.Κλειστή η Εφόδου.


Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκδόθηκαν δυο συλλυπητήριες ανακοινώσεις για παράγοντα και συνεργάτη του σωματείου, ενώ στην Εφόδου, θα μείνει κλειστή το Παρασκευοσαββατοκύριακο, αλλά όχι το ΒΑΚ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Επιτροπή Μπάσκετ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον συνεργάτη και φίλο του σωματείου Βλαχάκη Βαγγέλη για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας Ειρήνης Βλαχάκη. 
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και της Επιτροπής Μπάσκετ θα παραστούν στην κηδεία που θα τελεστεί αύριο Σάββατο 14/02/2015 στις 11:00 στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Μασταμπά».


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παράγοντας της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ Γιώργο Μανιουδάκη, για τον θάνατο συγγενικού του προσώπου».

Ανακοίνωση για προπονήσεις.

Η Ακαδημία μας στα ανοιχτά γήπεδα στην οδό Εφόδου θα παραμείνει κλειστή για σήμερα Παρασκευή 13/02/2015 και για Σαββατοκύριακο 14-15/02/2015 λόγω εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Οι προπονήσεις στα κλειστά γήπεδα θα πραγματοποιηθούν κανονικά!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.