ΣΕΠΚ Κρήτης | Συνάντηση την Δευτέρα 2 Μαρτίου, με σημαντικά θέματα.


Με ανακοίνωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα των προπονητών μπάσκετ Κρήτης (sepkkritis.blogspot.gr), καλεί ολους τους προπονητές, την  Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., να παρευρεθούν, ώστε να συζητηθούν τρία πολυ σημαντικά θέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ Κρήτης.

Την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. θα πραγματοποιηθεί η επόμενη μας συνάντηση. 

Θέματα της συνάντησης θα είναι  α) το τοπικό σεμινάριο που θα γίνει μέσα στο Μάρτιο β) οι εκλογές για ανάδειξη νέας τριμελούς επιτροπής που θα διεξαχθούν την ημέρα του σεμιναρίου και γ) Συζήτηση για τις προπονητικές κατευθύνσεις στις αναπτυξιακές ηλικίες.

 Οπως προαναφέρθηκε την ήμερα του σεμιναρίου θα γίνουν και οι εκλογές. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το δηλώσουν στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τοπικού γραφείου  sepkcreta@gmail.com

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στην συνάντηση και τα σωματεία όπως διευκολύνουν τους προπονητές τους  με αναβολή των προπονήσεων την ημέρα αυτή . 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.