Video - Φωτορεπορταζ απο τον αγώνα Εργοτέλης - Ηρόδοτος.


Δείτε σε βίντεο πλούσιο φωτορεπορταζ , απο το Κρητικό ντέρμπι της Γ΄Εθνικής, ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο, για την 14η αγωνιστική της Γ΄Εθνική, όπως τα κατέγραψε ο φακός του kritikobasket.gr.

Δείτε την γραμματεία, τους διαιτητές κ.κ. Κατραχούρα , Βαλούρδο, του προπονητές του ΟΦΗ κ.κ. Τακιανό, Κασικτσόγλου, Γωνιωτάκη και τον έφορο Μ.Σφακιανάκη, τον πρόεδρο της Ακαδημίας κ.Λαδάκη, το πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ του Ηράκλειο κ. Σπυριδάκη, τον παλιό παράγοντα του Δειλινού και όχι μόνο τον κ.Δ.Πατακό, τον κ.Σταθάκη, το μέλος της Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ, κ.Κουμάκη, και τους προπονητές κ.κ. Μαραγκάκη, Χριστοδούλου, Ράλλη, Κυριάκογλου και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, που ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Σ.Σ. Κάποιο τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει να "ανεβάσουμε' σε βίντεο τις δηλώσεις του παίκτη του Εργοτέλη, Σπύρου Γεωργούτσου και λυπούμαστε για αυτο.

Ο ταλαντούχος αθλητής στις δηλώσεις του, αφιερώνει την χθεσινή (σ.σ 23/01) νίκη στον ασθενή Ανδρέα Ξενάκη.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.