Video-ΣOK | Επεισόδιο σε βάρος διαιτητού σε Σχολικό αγώνα μπάσκετ.


Το blog  των διαιτητών Ελλάδας "Γκρίζοι Λύκοι" (grizoilikoi.blogspot.gr), αποκαλύπτουν βίντεο με επεισόδιο εις βάρος διαιτητή και τις απίστευτες σκηνές που διαδραματίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Παίδων που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα πέρυσι, όταν ο πατέρας ενός παιδιού είχε επεισόδιο με τον διαιτητή της αναμέτρησης.Ο λόγος της επίθεσης (Δυο βίντεο).

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας αποκαλύπτουν με ντοκουμέντα το επεισόδιο που έγινε το καλοκαίρι στη Χαλκίδα, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του συνδέσμου Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Σπυρόπουλο και τον πατέρα ενός παίκτη. Όπως θα δείτε στο βίντεο προσεκτικά ο διαιτητής είχε συνομιλία με τον Γιώργο Μπλέτσα που καθόταν στην πάνω πλευρά της εξέδρας...



πριν την έναρξη του δεύτερου ματς ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε με γοργό ρυθμό προς τη αριστερή πλευρά του γηπέδου. Σίγουρα προκλήθηκε επεισόδιο από τη συγκεκριμένη πλευρά, στην οποία γύρισαν οι παρευρισκόμενοι ενώ βλέπετε έναν ακόμα θεατή, που φέρεται να είναι ο αδελφός του πατέρα, να έχει έντονο διάλογο με τον διαιτητή χωρίς όμως να υπάρχει σωματική επαφή.

Με νέο βίντεο οι grizoilikoi.blogspot.gr, αποκαλύπτουν βίντεο, όπου ακούγεται η διαμαρτυρία εις βάρος των διαιτητών και όπως λέγεται, έτσι ξεκίνησε το επεισόδιο εις βάρος του Σπυρόπουλου. 

Οπως αναφέρουν οι grizoilikoi.blogspot.gr:

"Οπως σας αποκαλύπτουμε σήμερα, ο θεατής, ο οποίος δεν φαίνεται και ίσως να είναι ο πατέρας του παίκτη, τα "ρίχνει" στον ρέφερι από την Εύβοια. Ο τελευταίος φαίνεται να κάνει μια χειρονομία πίσω από την πλάτη του, που όμως ο καθένας μπορεί να την εκλάβει μια διαφορετικό τρόπο. 

Εμείς πάντως, τη θεωρούμε απλά μια κίνηση αμηχανίας και τίποτα παραπάνω. Κάποιος άλλος όμως, μπορεί να την εκλάβει ως πρόκληση. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... 

Αυτή η κίνηση, όπως λέγεται, πυροδότησε την κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι με συνέπεια στο δεύτερο ματς να συμβεί το επεισόδιο εις βάρος του Σπυρόπουλου...

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.