Σημαντικό βήμα, στην προσπάθεια παραμονής στην Γ΄Εθνική, εκανε σήμερα ο Ηρόδοτος που επικράτησε στην Αλικαρνασσό επι του Αιγάλεω με 76-67, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, φορτσάροντας στην τρίτη περίοδο.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην τρίτη περίοδο, που έχτισαν μια διαφορά την οποία ήταν αδύνατο να καλύψει η ομάδα του Αιγάλεω που στα πρώτα 20' λεπτά διεκδικούσε επι "ίσοις όροις" την νίκη και πάρα την αντίδρασή της στην τελευταία περίοδο.
Κορυφαίος απο την ομάδα του Μ.Δημητριάδη για ενα ακόμα παιχνίδι ο Χρύσης με 27 πόντους ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Τσαμπής (20), και βαρνάβας 11.
ο έμπειρος Κάραβολας με 26 πόντους, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Γ.Δρουμπόυκη.
Ηρόδοτος -Αιγάλεω 76-67
Δεκάλεπτα: 21-20, 40-41 (ημίχ.), 65-52, 76-67.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Δημητριάδης): Τσαμπής 20, Σταθάκης, Μαϊστρέλης 6 (2), Χρύσης 27, Καρλάφτης, Γρύλλης 2, Παρδακάς 6, Μητρόπαπας, Βαρνάβας 11, Μαυρόπουλος 4, Χαρατσής.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ. Δρουμπούκης): Μένος 2, Χανιώτης Α. 8, Κωνσταντινίδης, Καράβολας 26 (1), Χανιώτης Δ. 6, Κετεμά, Μιλεντιγίεβιτς 8, Αποσκίτης 15 (1), Σακελλαρόπουλος, Λοΐζος 2.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου