Δεν προσήλθαν οι παίδες του Φιλαθλητικου στο Ρέθυμνο.


Στον προγραμματισμένο αγώνα της 16ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας παίδων ΕΚΑΣΚ, η ομάδα του Φιλαθλητικού....έστησε την ομάδα του Ρέθυμνο BC και τους διαιτητες του αγώνα, καθώς δεν προσήλθε στο Ρέθυμνο χωρίς να ειδοποίησει κανένα, που κατοχυρώθηκε με 20-0 α.α στους γηπεδούχους.

Οι διαιτητές του αγώνα μετά την παρέλευση του 20 λέπτου έγραψαν στο φ.α οτι δεν προσήλθε η φιλοξενούμενη ομάδα, κατοχυρώνοντας το παιχνίδι υπερ των γηπεδούχων με 20-0, με το Ρέθυμνο BC, να παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, διεκδικώντας την θέση απο το Ηράκλειο.

Αξίζει να τονιστεί εδώ οτι όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ, τα έξοδα διαιτησίας και  γραμματείας, βαρύνουν αποκλειστικά την ομάδα του Φιλαθλητικού, ενώ είναι η δεύτερη φορά που κάνουν το ίδιο, αφού δεν είχαν προσέλθει και στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής Κύδων- Φιλαθλητικός στις 08/11/2014, χωρίς πάλι να ενημερώσουν για την μη προσέλευσή τους.

Ρέθυμνο BC - Φιλαθλητικός  20-0 α.α 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ=ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ....