Μ. Δημητριάδης | " Περήφανος για την προσπάθεια, μας λύγισαν συγκέντρωση, τρίποντα, βολές και ριμπάουντ".


Σκασμένος, εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου στο Λίντο, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα  ο προπονητής του Ηροδότου, Μανόλης Δημητριάδης. Ο ικανότατος τεχνικός,  τεχνικός δεν μπορούσε να… χωνέψει τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι και στις δηλώσεις του υποστήριξε...

"Είμαστε πάρα πολύ κακοί στα πικ εν ρολ και στην wind side.Φάγαμε πολλά τρίποντα ΄και ιδιαίτερα απο τον Σακελαράκη, ενώ είχαμε ζητήσει προσαρμογές στην άμυνα και ειδικά στο 67-64, ο Εργοτέλης δεν μπορούσε να σκοράρει με την άμυνα που είχαμε (προσαρμογές), αλλά λίγο η κούραση , χάσαμε και την συγκέντρωσή μας, που μας στοίχισε στο συγκεκριμένο σημείο.

Θεωρώ γενικά οτι με την άμυνα προσαρμογών που παίξαμε απο το δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν θέμα χρόνου να περάσουμε μπροστά , όπως κι έγινε.

Κι ενώ ελέγχαμε το ματς, περιορίζοντας επιθετικά τον αντίπαλό μας,  σ΄ εκείνο το καθοριστικό σημείο στα τελευταία λεπτά, όμως ο Σακελαράκης έβαλε τα τρίποντα (συγχαρητήρια σ αυτόν), στην μοναδική επιθετική επιλογή που είχε τότε ο Εργοτέλης και μας πήρε το ματς.

Ένα άλλο καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού,  για εμάς ήταν η αστοχία στις βολές, ακριβώς δεν γνωρίζω πόσες είναι, (σ.σ. σύμφωνα με την στατιστική της ομάδας του Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι είχαν 17-30 βολές και οι χαμένες, σε σημαντικά σημεία του αγώνα), και καταλαβαίνετε οτι όταν σ΄ ένα ντέρμπι εχεις χαμηλό ποσοστό ευστοχίας απο την γραμμή των βολών, τότε αυτο στοιχίζει, όπως μας στοίχισε και στο πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας.

Ένα άλλο στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν τα χαμένα ριμπάουντ, ειδικά στο πρώτο μέρος που ο Εργοτέλης είχε την ευκαιρία να΄κάνει δεύτερες επιθέσεις.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί έχει κάνει υπέρβαση τις τελευταίες εβδομάδες, μπορεί να έχω παράπονα απο την συγκέντρωσή τους σήμερα, αλλά μην ξεχνάτε ποιος ήταν ο στόχος της ομάδας, όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι με τόσα προβλήματα και που έχει φτάσει, πηγαίνοντας και κάνοντας "διπλά", σε ομάδες που πηγαίνουν για άνοδο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη, ευχομαι να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Λίντο και μας είδε, συνήθως παίζουμε σε άδεια γήπεδα και αυτο το θέαμα μας γεμίζει ικανοποίηση".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.