Ανατροπή στην Ιεράπετρα και "αυτοδυναμία" κορυφής το Δειλινό.


Το Δειλινό αν και είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος, τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στην Ιεράπετρα στην 3η περίοδο, αλλά χάρη στο ξέσπασμά του στην επίθεση και στην εξαιρετική άμυνα , στην τελευταία περίοδο, έφτασε στη νίκη και στην μοναξιά της κορυφής.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το  παιχνίδι στην Ιεράπετρα με την τοπική ομάδα και το Δειλινό,με τα συναισθήματα να αλλάζουν... ανά δεκάλεπτο, αλλά αυτό της χαράς να καταλήγει στους φιλοξενούμενους, χάρη στο τελικό 51-62. 

Οι παίκτες του Κουμιανάκη είχαν την πρωτοκαθεδρία στο πρώτο μέρος (19-26), όμως οι γηπεδούχοι έτρεξαν  ένα σερί 21-08, στην τρίτη περίοδο και ανέτρεψαν  τα δεδομένα (40-34).

Στο τέλος ωστόσο το Δειλινό πήρε ξανά το προβάδισμα, βελτιώνοντας την αμυντική του συμπεριφορά  και  επιβάλλοντας το ρυθμό του και έφτασε δίχως άγχος στην τελική επικράτηση.και έμειναν μόνοι τους στην κορυφή, έστω και προσωρινά με αγώνα περισσότερο.

Από το Δειλινό (που δεν αγωνίστηκε ο Κωτούλας), το τρίγωνο Παπαδογιαννάκη, Μουδάτσου, Χριστουδουλάκη "έβγαζε' φωτιές θυμίζοντας σε ολους πως οι "παλιοί βγάζουν τα κάστανα απο την φωτιά".

Από το αξιόμαχο και νεανικό συγκρότημα του Δ.Κορνωτάκη το σύνολο των παικτών του διακρίθηκε, με τον Κολοβό να αναδεικνύεται κορυφαίος σκορερ.

ΑΟ Ιεράπετρα  - Α.Ο. Δειλινό 51-62
Δεκάλεπτα: 09-10, 19-26(ημιχ.), 40-34, 51-62

ΑΟ Ιεράπετρα (Κορνιωτάκης): Γαϊτανάκης 9(2), Ανδροβιτσανέας 8, Γιαννακουδάκης, Κοροβέσης 2, Καναβάκης 2, Παπαδάκης 7(1), Κολοβός 15, Ματζαράκης 8(2), Αγγελόπουλος
Α.Ο. Δειλινό (Κουμιανάκης): Χριστοδουλάκης 12(2), Παπαδογιαννάκης 15, Χιωτάκης, Φασουλάκης 4, Συντιχάκης 4,Μπουντούρογλου 4. Σταθάκης, Πετράκης, Μπόχτης 7(1), Παπαμαστοράκης 2, Μουδάτσος 14
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.