Προπονητής στην ομάδα του Ηράκλειο ο Α. Χριστοδούλου.


Προπονητής του Ηράκλειο είναι από την σήμερα και επίσημα ο  Αλέξης  Χριστοδούλου. Ο καταξιωμένος τεχνικός, δεν έμεινε για πολύ καιρό "άνεργος", μετά την απομάκρυνσή του απο τον Ηρόδοτο καθώς, μετά απο συνάντηση με την επιτροπή μπάσκετ του Ηράκλειο, προπονητής και ομάδα, έδωσαν τα χέρια .
Πιθανότερος ρόλος (για αυτό το διάστημα) που θα αναλάβει ο πολυνίκης τεχνικός, είναι γυμναστής της Αντρικής ομάδας, που αυτόν τον καιρό "μαστίζεται" απο τραυματισμούς.

Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας του Ηράκλειο αναφέρει:


"Το Δ.Σ. και η επιτροπή μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ βρίσκονται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον καταξιωμένο κόουτς ΑΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. 


Αλέξη καλώς όρισες και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία". 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ?ΝΤΙΝ-ΝΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ?Ο ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

SYGXARITIRIA GIA TIN EPILOGH.IKANOTATOS PROPONITIS KAI THA KANEI EPITIXIES ME TA PAIDOEFIBIKA TMHMATA THS OMADOS AMESA

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΡΑΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ Η ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται οι παραγοντοπροπονητοβοηθογυμναστές(ουφ!!!κουράστηκα!!!) στον πάγκο του Ηράκλειο θα είναι σε λίγο περισσότεροι από τους παίκτες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙΜ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Του χρόνου πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο κ. Χριστοδούλου, ως προπονητής παιδικού και εφηβικού του Ηράκλειο, να προσπαθεί να νικήσει το παιδικό και το εφηβικό του Εργοτέλη του κ. Καρκανάκη. Άντιστροφή ρόλων από τότε που ήταν στον Εργοτέλη. Άλλοστε γι'αυτό τον πήραν. Ή μήπως κάνω λάθος? Δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Απο ότι αγουγεται παντως, ηταν προσωπικη επιλογή του Ραλλη για γυμναστης ολων των τμηματων. Μετρησε και η σχεση τους πιστευω. Για εφηβικο που λετε δεν νομιζω, υπαρχει ο Σηφομιχελακης που για οσους ξερουν τον Σπυριδακη, καταλαβαινουν ότι το διδυμο Ραλλη-Σηφομιχαλακη δεν σπαει.
Στο Ηρακλειο φαινεται ότι υπαρχει πλανο, εχει κανει δυνατες μεταγραφες φετος σε παραγοντοπροπονητες που λεει και ο φιλος από πανω. Δεν το βλεπω κακο. Ακουω και για αλλους ικανους το καλοκαιρι στην Μποφωρ και μαλλον θα υπαρχουν μποφωρ στους συντοπίτες. Ειδομεν.