Με νίκη ολοκλήρωσε την σαιζόν, το παιδικό του Ηράκλειο 3.


Για την τελευταία αγωνιστική του Α' ομίλου στη Β' κατηγορίας παίδων το Ηρακλειο 3 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις όπως ακριβώς τις ξεκίνησε.Με μια νίκη στο νήμα μετά απο ανατροπη πανηγύρισε το ροζ φυλλο αγωνα επι της πολυ αξιόμαχης και νεανικής ομάδος του ΟΦΗ! 


Ο Γρηγόρης Μαραγκουδακη εκανε το καλύτερό του παιχνιδι με τη φανέλα των μπλε πετυχαίνοντας 27 πόντους (θυμίζοντας όσον αφορά το ατομικό σκορ τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο τελευταίο του παιχνιδι Σπανούλη) τους 25 εκ των οποίων στο β' ημίχρονο παίρνοντας την ομάδα του Ηρακλειο απο το χέρι και την οδήγησε στη νίκη!!

Πολύ καλοί επίσης οι "μικροί" Καθαρακης και Καλλεργης και ο μοναδικός '99αρης του ροστερ Καλεμακης!!

Από τους γηπεδούχους πολλοί οι διακριθέντες με τους Χρηστακη, Λαγουδακη,Καμπακα, Αναστασακη να ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα..

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι 2 ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα παμπαιδων μιας και η πλειοψηφία των 2 ροστερ αποτελείται κυρίως απο παιδιά γεννηθέντες του 2001 και μικρότεροι...

Ρεπορτάζ φ-α : "Από την ομάδα του Ηράκλειο".

Το ρεπορτάζ της ομάδας του ΟΦΗ.

Για το προχθεσινό ματς, του Παιδικού μεταξύ των ομάδων ΟΦΗ 2 & ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3, το τελικό σκορ ήταν 57-65 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Έγινε ένα πολύ καλό ματς μεταξύ 2 ομάδων που αρέσκεται στο όμορφο και γρήγορο μπάσκετ. Η ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πήρε τη νίκη αλλά η ομάδα του ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το παιχνίδι καθ΄όλη τη διάρκειά του πήγαινε πόντο - πόντο, με τις 2 ομάδες να εναλλάσσονται στη πρωτοπορία του σκορ. Τα πιτσιρίκια του Καρλάφτη παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος για τη φετινή σαιζόν, έδειξαν ότι είναι πανέτοιμα για το πρωτάθλημα των παμπαίδων που πρόκειται να συμμετέχουν από το Φεβρουάριο.

Το Ηράκλειο, που και αυτό είχε 3-4 παιδιά σε ηλικία παμπαίδων, παίζοντας δυνατά κατάφερε να πάρει τη νίκη.


ΟΦΗ 2 - Ηρακλειο 3    58-65
Δεκάλεπτα: 13-14, 34-29 (ημίχ.),44-50, 58-65.

ΟΦΗ 2 (Καρλάφτης): Λαγουδάκης  11(1),  Κατεριανάκης, , Ζουρμπάκης 5(1), Καφετζακης, Καρυωτάκης, Χρηστάκης 16(2), Αναστασάκης 10(2), Σπυριδακης,  Ψαρίδης 2,Τοχταμης 4, Καμπακας 10.

Ηρακλειο 3 (Μυλωνακης) :Ορφανουδακης, Ασλανιδης, Καθαρακης 12(2), Καλλεργης 7(1), Καλεμακης 9,   Τζανοπουλος 2, Γιακουμακης Μα. , Γιακουμακης Μη. 1, Ασκορδαλακης 6, Βαμβουκακης , Ανδρεαδακης 1, Μαραγκουδακης 27.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη η διαιτησία.Ξερουμε ότι πιέζονται αλλά δεν έχει ανάγκη το Ηράκλειο από τέτοιες διαιτησίες.
Υ.Γ. Υπάρχει και βίντεο .