Σε τουρνουά στην Κατερίνη, οι παίδες του Εργοτέλη.


Οπως σας είχαμε αναφέρει (πατήστε εδώ), η ομάδα παίδων του Εργοτέλη, που προχωρά ακάθεκτη, στην πρώτη κατηγορία παίδων της ΕΚΑΣΚ, θα συμμετάσχει στο 1st NEW YEAR BASKETBALL TOURNAMENT, που διοργανώνει οΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, το διάστημα 3-5 Ιανουαρίου 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοργανωτή  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαου.



Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει το 1st NEW YEAR BASKETBALL TOURNAMENT για αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1999 και 2000 (παίδες – παμπαίδες).

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης και θα πάρουν μέρος 170 περίπου νεαροί καλαθοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες από την Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Είναι από ιστορικούς και καταξιωμένους συλλόγους.

Σκοπός του Πιερικού Αρχελάου είναι η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός και όπως δηλώνει ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ Δάμης Χρυσίδης: «Φιλοδοξία μας είναι μέσα από την καθημερινή δουλειά να δημιουργήσουμε τις υποδομές ως προς την παραγωγή παικτών και την ανάδειξή τους στο ελληνικό μπάσκετ».

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι: ΣΑΑΚ Ανατόλια, ΑΣΚ Deree - Κολέγιο, Γ.Σ. Εργοτέλης Ηρακλείου, ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΣ «Πόλις» Καλλιθέας, ΜΑΣ Μαντουλίδης, ΑΣ Περιστερίου, Πήγασος Θεσσαλονίκης, Σπάρτακος Λάρισας, ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.