Σοκ στο τέλος για το Ηράκλειο.


Με δραματικό τρόπο τρόπο ήρθε η ήττα στην αυλαία του 2014 για το Ηράκλειο, καθώς ο Τσακίρης, των γηπεδούχων, με λέει απ λίγο πριν την εκπνοή έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του,με 60-58 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής .

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα για την ομάδα του Βασίλη Ράλλη που πλέον μπλέκει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία και όπως δείχνει η νέα  χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη στη συνέχεια.

Αν και είχε το προβαδίσματα στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, το Ηράκλειο εγκλωβίστηκε στην άμυνα ζώνης των γηπεδούχων, που αποτελεί σημείο αναφοράς της ομάδας των βορείων προαστίων, καταφέρνοντας να τον καθοδηγήσει στην δεύτερη νίκη τα τελευταία τρία παιχνίδια.

Ο Τσακίρης με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μπόγδανο να είναι ο πρώτος σκόρερ για το Ηράκλειο με 14 πόντους.

Μαρούσι – Ηράκλειο 60-58
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος – Ξάνθος.
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 29-32 (ημίχ.), 44-50, 60-58.σ

ΜΑΡΟΥΣΙ (Κεραμιδάς): Τσακίρης 21 (2), Κουπίδης 20 (4), Στούκας 3 (1), Γιαννουλάκος 8, Μίχαλος 5 (1), Αλεξίου 3 (1), Μαραγκίδης, Παπαδημητρίου, Στράγκας, Τόλιας, Μούτσα.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Πάλλης 7, Μπόγδανος 14 (2), Λιανδράκης 4, Σακελλαρίου 11, Παπαδάκης 8 (2), Θεοδωρίδης 3 (1), Αγαπιάδης 3, Σαχπατζίδης 4, Αρναουτάκης 4.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο σχόλιο, αλλά πικρόχολο και χωρίς βάση. Για σένα δεν είναι ηγέτης ο Μπόγδανος με 5-6 ανόδους στο βιογραφικό του. Ούτε ο Τσερκιτζόγλου με το πάθος που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός αν πρέπει να έχει η κάθε ομάδα 12 ηγέτες. Πάμε στον πάγκο. Ο Ράλλης στα 3-4 χρόνια που είναι στον πάγκο, πρέπει να έχει 15-16 νίκες στον πόντο. Ο Σηφομιχελάκης είναι ο προπονητής με τις περισσότερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στα πανελλαδικά. Για να μην πάμε στον Στεφανάκη, έχει έλλειψη ηγετικής ικανότητας και αυτος μάλλον κατά εσένα. Τι πρέπει να έχει κάποιος για να είναι για εσένα ηγέτης δηλαδή? Κατάκτηση Ευρωλίγκας? Η ομάδα φίλε είναι τα τελευταία δύο χρόνια, η πιο άτυχη ομάδα στην Ελλάδα από τραυματισμούς. Έχει την πιο σταθερή διοίκηση και τις πιο ζηλευτές σχέσεις μεταξύ τους. Τα υπόλοιπα είναι για να πετάει ο καθένας τις σπόντες του, μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα και πάρουμε κανέναν παίκτη και του χρόνου.