"Ξορκίζει" για τους τραυματισμούς, το Ηράκλειο.


Το Ηράκλειο αποχαιρέτησε με το αριστερό, το 2014, καθώς ηττήθηκε (για πέμπτη φορά)  με απρόσμενο" τρόπο απο το Μαρούσι, ωστόσο  υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας, για τους τραυματισμούς κυρίως που δεν έχουν καταφέρει να παίξουν πλήρης αλλά και για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο υπάρχει πίστη πως η ομάδα το 2015 θα ανακάμψει.Πλήρης "υγεία", στο οικονομικό κομμάτι.

Το μάλλον άσχημο φινάλε στην δύση του 2014, έχει δημιουργήσει δεδομένα προβληματισμό στην ομάδα του Ηράκλειο, που βλέπει την "κατάρα" των τραυματισμών" να τους κατατρέχει και ο προβληματισμός  είναι έκδηλος, ωστόσο υπάρχει πίστη πως σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει γίνει και οι Κρητικοί θα ρολάρουν στην πορεία.

Στον αγώνα με το Μαρούσι, αλλά και σε όλους σχεδόν στοίχισαν οι απουσίες.

Ο Πετράκης θα επανέλθει στην νέα χρονιά , ο Τσερκιτζόγλου, ήταν απών, στο Μαρούσι, ο Μ.Παπαδάκης, να επανέρχεται πρόσφατα, ο Κ. Αγαπιάδης έχει προβλήματα απο την φύση της δουλειάς του, που είναι  εκτός Ηρακλείου (με αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένος), ο Σαχπατζίδης, αγωνίστηκε με πρόβλημα στο δάκτυλο, αλλά και με πολλούς άλλους μικροτραυματισμούς που ταλαιπώρησαν ενίοτε τους παίκτες , είναι φανερό οτι η  ομάδα παρουσιάζει προβλήματα.

Η έλλειψη περιφερειακών παικτών λόγω τραυματισμών, εδειξε οτι η ομάδα παρουσιάζει προβλήματα και αδυναμίες στον τομέα της δημιουργίας  και σε συνδυασμό με την αστάθεια στην άμυνα, αλλά και την αδυναμία στο εύκολο καλάθι, έφεραν αυξομειώσεις στην απόδοση παρ όλο που φέτος η ομάδα δείχνει ένα ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού.

Οπως κι αν έχει, απο το λυκόφως του 2015,  δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στους στόχους που διεκδικούν και το προσεχές διάστημα,  μετά τις 11 Ιανουαρίου, είναι κομβικό. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές και δύσκολες αναμετρήσεις, κυρίως εκτός έδρας, που θα κρίνουν πολλά σε όλα τα "μέτωπα" και οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη έχουν καταλάβει πως απο εδώ και πέρα θα διεκδικούν την νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Σε αυτό θα έχει αμέριστο συμπαραστάτη την διοίκηση και την επιτροπή μπάσκετ, που ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντα της αρκεί να αναφέρουμε οτι ...χθες (και δεν είναι υπερβολή), πληρώθηκαν ολοι οι παίκτες, τον μισθό Δεκεμβρίου !!!

Επί πλέον πήραν και  "δωράκια", εν όψει Χριστουγέννων, ώστε να γιορτάσουν απρόσκοπτοι τις ημέρες των εορτών με τις οικογένειες του.

Στους  ανθρώπους της ομάδας, επικρατεί προβληματισμός για το παρκέ του κλειστού στα "Δυο Αοράκια", (κάτι που όπως αναφέρουν είχε δηλώσει πέρυσι ο Α.Πεδουλάκης πριν τον αγώνα της Ευρωλίγκας του ΠΑΟ) και θεωρούν οτι μπορεί να έχει παίξει ρόλο και στους τραυματισμούς των παικτών, αφού τονίζουν οτι η ομάδα  τα τελευταία δυο χρόνια, έχει παίξει πλήρης μόνο για δέκα λεπτά μόνο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΚΟΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΛΥΦΑΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ