Εξι αθλήτριες της Κρήτης, στο 30ο τουρνουά Χριστουγέννων, στον Κολινδρό.


Στο 30o Τουρνουά  Χριστουγέννων  Κορασίδων, που θα  διεξαχθεί  στο  Αθλητικό  Κέντρο του Δήμου Πύδνας –Κολινδρού « Ευάγγελος  Πολύζος»  στον  Κολινδρό  Πιερίας 3-7  Ιανουαρίου  2015  και  διοργανώνεται  από  την  Ε.Ο.Κ, κλήθηκαν έξι κορίτσια απο την Κρήτη που θα εκπροσωπήσουν την ΕΚΑΣΚ.


Oι  Ομοσπονδιακοί  Προπονητές  επέλεξαν συνολικά  48  αθλήτριες απ ούλη την Ελλάδα και σίγουρα η συγκεκριμένη πρόσκληση για τα εξι κορίτσια που  θα  συμμετάσχουν  στο  τουρνουά αποτελεί μια τιμητική διάκριση για το νησί.

Τα κορίτσια συνοδεύει η καταξιωμένη ανά την Ελλάδα Νομαρχιακός προπονήτρια κα Φρόσω Δημητρουλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Το Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πύδνας–Κολινδρού «Ευάγγελος Πολύζος» στον Κολινδρό Πιερίας 3-7 Ιανουαρίου 2015 και διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ.

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές έχουν επιλέξει τις παρακάτω αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά:
ΕΚΑΣΚ
ekask
ΕΣΚΑ
eska
ΕΣΚΑΝΑ
eskana
ΕΚΑΣΘ
ekasth
ΕΚΑΣΑΜΑΘ
ekasamath
ΕΣΚΑΘ
eskath
ΕΚΑΣΔΥΜ
ekasdym
ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
ekaskenop
 ΕΣΚΑΒΔΕ
ekaske
Όλες οι παραπάνω αθλήτριες, θα πρέπει να ειδοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά και για τον τρόπο με τον οποίο θα μετακινηθούν.

Οι συνοδοί και οι αθλήτριες της ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ, θα μετακινηθούν με το πούλμαν που θα αναχωρήσει από το Γραφείο της Ε.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη, στις 3/1/2015 και ώρα 16:00.

Οι συνοδοί και οι αθλήτριες της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΚΑΣΚ, ΕΣΚΑΘ, θα μετακινηθούν με το πούλμαν που θα αναχωρήσει από το Γραφείο της Ε.Ο.Κ στο ΟΑΚΑ, στις 3/1/2015 και ώρα 12:00.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.