Το Περιστέρι "πέταξε" με την νίκη απο το Ηράκλειο.


Το Περιστέρι υπέταξε εντός έδρας το Ηράκλειο με 62-69 ( σ ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα απο την διαιτησία των Κοτσιμπού και Λίοτσιο) και το υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν, στην 8η στροφή της Β΄Εθνικής (Νότος).

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας του Ηράκλειο, θεωρούν οτι οι διαιτητές του αγώνα σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού , πήραν λάθος αποφάσεις, που αποδείχθηκαν καθοριστικές στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Το Ηράκλειο, μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να προηγηθούν στο δεκάλεπτο με 21-16.

Η αντίδραση του Ηράκλειο ήρθε στην δεύτερη περίοδο, που προσπάθησε και κατάφερε εν μέρη να ροκανίσει στους -3 (42-45), την διαφορά, πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη, έφεραν το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία, καθώς στο 30' ο πινάκας του σκορ έδειχνε 51 όλα.

Το Περιστέρι όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο, θυμήθηκε τον κάλο εαυτό,  της αρχής του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και το Ηράκλειο παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να φέρουν τα πάνω κάτω (μείωσαν στο καλάθι περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη), γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα.

Ηράκλειο- Περιστέρι   62-69
Δεκάλεπτα: 21-26, 42-45 (ημίχ.), 51-51, 62-69.
Διαιτητές: Κοτσιμπός, Λιότσιος.

Ηράκλειο (Ράλλης Β.): Θεοδωρίδης, Παπαδούλης, Σπυριδάκης, Λιανδράκης, Πετράκης 9 (1), Τσερκιτσόγλου 5 (1), Μπόγδανος 2, Αγαπιάδης 10, Αρναουτάκης 5, Σακελλαρίου 15, Σαχπατζίδης 7, Πάλλης 9.
Περιστέρι (Παπαμάρκος ): Αντωνόπουλος 10, Παναγιωταράς 3, Γεωργοπαπαδάκος 9, Βούλγαρης 10 (2), Σκουρίδας 4, Πρίτσος 9, Λυμπερόπουλος 10 (1), Καραβανάς 14, Σιμιτζής.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.