Ξεκούραστο δίποντο για τους παίδες του Κύδωνα.


Χωρίς να..ιδρώσουν πήραν την νίκη οι παίδες του Κύδωνα, αφού στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚ, η ομάδα του Φιλ αθλητικού...

....Ειδοποίησε τους παράγοντες του Κύδωνα, πως δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά κι έτσι το παιχνίδι κατοχυρώνεται με 20-0, υπερ της γηπεδούχου ομάδας, με τους φιλοξενούμενους να μηδενίζονται και να επιβαρύνονται τα έξοδα της διαιτησίας-γραμματείας, όπως αναφέρει η Γενική  προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ στο άρθρο 7 (οικονομικοί όροι):.

"Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν διεξαχθεί ο αγώνας είτε για μη προσέλευση του ενός σωματείου , είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο και οι διαιτητές και κριτές είναι παρόντες, αφού δεν έχουν ειδοποιηθεί τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα για την αναβολή αυτή τότε θα πρέπει το υπαίτιο Σωματείο να καταβάλει όλα τα έξοδα του αγώνα που δεν έγινε στον αμέσως επόμενο αγώνα του Σωματείου διαφορετικά δεν θα διεξάγεται. Εφόσον ορισμένος διαιτητής ή κριτής δεν προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα δεν θα αμείβεται".

Κύδων - Φιλαθλητικός 20-0 α.α.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.