Από την Πόλ(ις)η..έρχομαι και στην κορφή..πλησιάζω.


Εξαιρετικός από την  αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Εργοτέλης, επικράτησε εύκολα με  79-70 του Πόλις Καλλιθέας στο Λίντο στο παιχνίδι που ξεκίνησε πρώτο χρονικά στην 6η αγωνιστικής της Γ' Εθνικής και πλησίασε στις κορυφαίες θέσεις τις βαθμολογίας..

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πολύ καλή εκκίνηση στην αναμέτρηση, στην οποία μπήκαν δυνατά και με ένα 15-05 στο πρώτο επτάλεπτο, μπήκε στη θέση του οδηγού, ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά πόντων (23-13).

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και με τα λάθη που ακολούθησαν, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κλείσουν την ψαλίδα που μείωσαν σε 29-25 στο 15'.Ωστόσο εκεί μίλησε η εμπειρία του Καραλή, που με δυο τρίποντα επανέφερε την ..τάξη και την διαφορά στο ίδιο μέγεθος με του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο μέρος οι Καλιθεάτες προσπάθησαν πάλι να απειλήσουν το σύνολο του κόουτς Μακράκη, μειώνοντας σε κάποια σημεία την διαφορά, ωστόσο έδειχνε να έχει τις λύσεις και το καθαρό μυαλό που είχε στην αρχή και αφού έκλεισαν το τριανταλεπτο με 13 πόντους διαφορά, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Καραλής κορυφαίος κιτρινόμαυρος με 25 πόντους, 14 σημείωσε ο Γεωργούτσος, ενώ ο Καρακωσταντάκης, παραμένει σταθερή αξία σημειώνοντας 12 πόντους.

Ο Μακρόπουλος με 20 πόντους ξεχώρισε απο τους... Καλλιθεάτες.

Πηγή εικόνας: "neakriti.gr".

Εργοτέλης-Πόλις Καλλιθέας 79-70
Διαιτητές: Σοφιανόπουλος, Κανελόπουλος.
Δεκάλεπτα: 23-13, 42-31 (ημίχ.), 61-48, 79-70.

Εργοτέλης (Μακράκης Γ.): Γεωργούτσος 14, Καρακωνσταντάκης 12 (2), Χαλκιαδάκης, Χασάπης, Χαρωνίτης 3 (1), Σακελλαράκης 7, Σκαρλάτος 9 (2), Βασιλειάδης, Μπουμπάρης 2, Αρναουτάκης 7, Μαχαιριανάκης, Καραλής 25 (6).
Πόλις Καλλιθέας (Κακαλιάς): Μπογδανίδης 6 (2), Τσάτας, Κωνσταντίνου, Κωνσταντώνης 19 (3), Βελιζιώτης 9, Κασπαριάν 8, Λαφτσής 8 (2), Τσεμπελής, Μακρόπουλος 20, Νουόκε.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.