ΟΦΗ | Στην Αθήνα για τα οφειλόμενα η επιτροπή μπάσκετ της ομάδας.


Συνάντηση με την Ομοσπονδία του μπάσκετ θα επιδιώξει να έχει το επόμενο διάστημα στην Αθήνα, η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, με θέμα την οφειλή που υπάρχει προς τον ΟΦΗ και αφορά σε μετακινήσεις των τελευταίων δυο ετών.Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη 

Την πρόταση κατέθεσε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το μέλος του Δ.Σ. Τάκης Χωραίτης και έγινε αποδεκτή. Οπως τόνισε ο κ. Χωραίτης «υπάρχει μια οφειλή προς τον ΟΦΗ που αγγίζει τις 47 χιλ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά δυσκολεύουν τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει. Θέλουμε να υπάρχει ένα καλό κοντρόλ στην ομάδα χωρίς οφειλές και η ΕΟΚ θα πρέπει να κατανοήσει ότι είμαστε νησιώτικη ομάδα με πολλά έξοδα, περισσότερα απο αυτά που έχουν οι ομάδες της Αθήνας.

Εχουμε όραμα για την ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι στον σύλλογο που τον αγαπούν και την οργάνωση να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Ελίζω η ΕΟΚ να δεί με κατανόηση το αίτημα μας».

Ηδη απο πλευράς Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να κλειστεί ένα ραντεβού με τα στελέχη της ΕΟΚ στην Αθήνα, ώστε ο ΟΦΗ να εκθέσει τους προβληματισμούς του.


ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΓΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΗΦΑΚΗ
Με αίτημα προς την ΕΟΚ το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ με τον Φίλιππο Βέροιας, στη μνήμη του Ηρακλειώτη Παραολουμπιονίκη Γιώργου Σηφάκη. «Ο Γιώργος ήταν ένας πραγματικός φίλος του μπάσκετ, όχι μόνο του ΟΦΗ, αλλά όλων των ομάδων του νησιού. Αν ήταν εν ζωή είναι βέβαιο ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν σε μια άκρη του γηπέδου να υποστηρίζει τους παίκτες μας για τη νίκη» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Διόρθωση ρόστερ του ΟΦΗ.

Εκ παραδρομής γράφτηκε οτι ο  Ζερβουδάκης λέγεται Γιώργος και όχι Δημήτρης, και επίσης στην ομάδα υπάρχει και ο Τζουλάκης Εμμανουήλ με ύψος 1,88.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.