ΟΦΗ | Ευχαριστεί..και ζητεί συγνώμη απο τον κόσμο.


Ένα «ευχαριστώ» και μια «συγγνώμη» στον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποίος γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ, αλλά δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, το οποίο ο ΟΦΗ έχασε με 67-70, απευθύνει με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. 

Οπως τονίζει «οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του ΟΦΗ που γέμισε το γήπεδο και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ιδανική, όπως θέλουμε να τη βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας.

Παράλληλα όμως να του ζητήσουμε και μια μεγάλη συγγνώμη, που δεν καταφέραμε να τον ανταμείψουμε με μια νίκη, που θα ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που θέλαμε. 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, μια ήττα , όπως και μια νίκη δεν σημαίνει τίποτε και ζητάμε απο τον κόσμο να πιστέψει στο όραμα μας και να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό αυτής της ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι παίκτες μας και η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει φέτος, θα τους χαρίσει όμορφες στιγμές».

Ο ΟΦΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΗΦΑΚΗ

Πριν απο το παιχνίδι ΟΦΗ-Φίλιππος Βέροιας για την πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ, ο ΟΦΗ τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου Ηρακλειώτη Παραολυμπιονίκη Γιώργου Σηφάκη. Την πλακέτα σε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης. «Ο ΟΦΗ δεν ξεχνάει τον Γιώργο. Είμαστε βέβαιοι ότι αν ήταν εν ζωή θα ήταν και σε αυτό το παιχνίδι μαζί μας να στηρίζει τους παίκτες και την ομάδα, σαν γνήσιος φίλος του μπάσκετ και του αθλητισμού που ήταν» ήταν μερικά απο τα λόγια του Γιάννη Δανδάλη, για τον Γ. Σηφάκη.

TΟ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Πριν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φίλιππο Βέροιας, η ομάδα των πανγκορασίδων του ΟΦΗ έστειλε το δικό της μήνυμα με πανό κατά του ρατσισμού και της βίας στα γήπεδα. Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα, τα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσαν αγώνα επίδειξης και καταχειροκροτήθηκαν απο τους φιλάθλους. Πρόθεση της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ είναι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, κάτι ανάλογο να γίνεται με όλα τα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.