Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Δανεικός απο το Ηράκλειο στον Κύδωνα ο Κολαρετάκης (σωστό).


Εκ παραδρομής έγινε λάθος στο όνομα του παίκτη που πήγε δανεικός στον Κύδωνα κι αυτός είναι ο Γιώργος Κολαρετάκης κι όχι ο Κριτσωτάκης. Τη στελέχωση του ρόστερ του, ολοκληρώνει ο Κύδων Χανίων, προσθέτοντας μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό του.



Ο λόγος για τον ταλαντούχο φοργουόρντ του Ηράκλειο Γ.Κολαρετάκη (1996, 1.96), ο οποίος είναι έτοιμος, να μετακομίσει ..δυτικότερα, αφού πέρασε στο Πολυτεχνείο Χανιών και οι δυο ομάδες (Ηράκλειο και Κύδων), έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του.

Μία νέα μπασκετική σελίδα ετοιμάζεται να γράψει ο Γιώργος Κολαρετάκηςς, ο οποίος από τη νέα σεζόν αφήνει πίσω του την ομάδα του Ηράκλειο και την ομώνυμη πόλη, και θα φορά τη φανέλα της Κύδωνα Χανίων! 

Ηράκλειο και Κύδων συμφώνησαν για το δανεισμό του παίκτη και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Να θυμίσουμε οτι ο Κολαρετάκης ήταν μέλος της ομάδας παίδων του Ηράκλειο, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Καλαμπάκα, το 2012.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.